Sarıgazispor Taç'landı

Sarıgazispor Taç'landı

İstanbul 1.Amatör lig 14. Grub takımlarından Sarıgazispor hafta içi aldığı galibiyetten sonra bugünde deplasmanda karşılaştığı Taçspor'u üstün bir oyun sonrasında 4-1 mağlup ederek 20 puana yükseldi.

İstanbul 1.Amatör lig 14. Grub takımlarından Sarıgazispor hafta içi aldığı galibiyetten sonra bugünde deplasmanda karşılaştığı Taçspor'u üstün bir oyun sonrasında 4-1 mağlup ederek 20 puana yükseldi.

Maltepe Belediyesi İdealtepe Suni Çim Stadında oynanan mücadeleyi Göksel Göktürk, Mertcan Uslu ve Burak Erdim Yiğit hakem triosu yönettiler. Alt sıralardan yükselmek isteyen iki takımın çekişmeli mücadelesi karşılıklı ataklarla geçilirken, ilk yarı boyunca iki takımında yakaladığı net fırsatlardan gol sesi çıkmadı.

2 gol atan kaptan Serhat Yolcu takımını galibiyete taşıdı

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ev sahibi Taçspor oldu. 50.dakikada korner atışından gelen ortaya iyi yükselen Hikmet Çalışkan kafa ile topu filelere yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi ekibin sevinci sadece 2 dakika sürdü. Mücadeleyi bırakmayan Sarıgazispor serbest atış kazandı, Uğur Kotan'ın ceza sahasına ortaladığı topla buluşan kaptan Serhat Yolcu kafa ile topu Taçspor filelerine yollayarak skoru dengeledi 1-1.

Berabelik golünden sonra oyunda üstünlüğü ele alan Sancaktepe temsilcisi 55.dakikada galibiyet golünü buldu. Serhat Yolcu'nun pasında topla buluşan Onur Çam sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturarak takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Maçın sonlarına doğru farkı açmak isteyen kırmızı yeşilliler 85.dakikada günün başarılı ismi Serhat Yolcu'nun attığı mükemmel frikik golü ile skoru 3-1 yaptı. Maçın uzatma dakikalarında genç Hakan Aydın attığı klas golle maçın sonucunu belirledi Taçspor 1 - Sarıgazispor 4

Sarıgazispor galibiyeti yemekte kutladı

20 puana yükselerek üst sıralara tırmanan Sarıgazispor galibiyeti BAL-YAPI Sponsorluğunda Sancaktepe'deki Yavuzbey Restaurant'ta kutladı. Yemeğe Kulüp Başkanı Serdar Turhan, Genel Kaptan Mükremin Bakar, Yönetici Halil Bal ve tüm futbolcular katıldılar. Sarıgazispor Başkanı Serdar Turhan kısıtlı bütçe ile sezona başladıklarını ve ligde istedikleri sonuçları alamadıklarını belirterek hoca değişikliği ve futbolcuların ayrılması ile ligde çalkantılı günler geçirdiklerini ifade etti. Son maçlara genç takımla katıldıklarını belirten Turhan, aldığımız galibiyetler ve ortaya koyduğumuz futbol ortada gençlerimiz güvenimizi boşa çıkarmadı gençlerimizi kazandık açıklaması yaptı.

sarigazispor1-029.jpgsarigazispor2-027.jpgsarigazispor3-024.jpgsarigazispor4-021.jpgsarigazispor5-009.jpgsarigazispor6-010.jpgsarigazispor7-008.jpgsarigazispor8-003.jpgsarigazispor9-002.jpgadsiz-006.png

 

Haber : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.