Sarıgazispor'da hedef Süper Amatör lig

Sarıgazispor'da hedef Süper Amatör lig

Geçtiğimiz sezon kıl payı Süper Amatör ligi kaçıran Sarıgazispor'da Genel Kaptanı Mükremin Bakar " Sancaktepe İlçesinde Süper Amatör lig takımı olmadığı ve bu sezon 1.Amatörde mücadele eden Sarıgazispor'u Süper Amatör Lige çıkaracağız" açıklaması yaptı.

Bakar açıklamasına ; Sarıgazispor Kulübü Genel Kaptanı olarak bu görevi bana layık gören Yönetim Kuruluma teşekkürü bir borç biliyorum. 2014-2015 sezonunun son haftalarına yaklaştığımız şu günlerde Genç takımımız Şampiyonluk mücadelesi veriyor. Yetenekli futbolcuların bulunduğu kadromuzda başarının mimarı Umut Berk Hocamı tebrik ediyorum.

Sarıgazispor'a Süper Amatör lig Yakışır

Önümüzdeki sezon A takımımızın başında tecrübeli isim Fırat Yolcu olacaktır. Kendisine camia olarak çok güveniyoruz. Fırat hocamla büyük başarılara imza atacağımıza canı gönülden inanıyorum. Başkanımız Serdar Turhan'ın da desteği ile güzel işler yaparak el birliği ile başarılı sonuçlar alarak Süper Amatör lige çıkmak istiyoruz. Sponspor desteğimiz çok büyük, özellikle Eksi İnşaat Bal-yapı ve Ergünlü Otomotiv gibi değerli firmalarımızla sponsorluk anlaşmaları yaptık, desteklerini esirgemeyeceklerdir.

Tek hedefimiz Şampiyon olmak

Lig statüsünün açıklanmasını bekliyoruz. Buna göre transferlerimizi yaparak 2015-2016 sezonu hazırlıklarımıza başlayacağız. Bu andan itibaren iç transfer görüşmelerine başlayacağız, ardından da Hocamızın vereceği rapora göre, dış transferde futbolcularla görüşmelerimize başlayacağız. Bu sezon zor bir lig bizi bekliyor olacak. Bu ligi kaldıracak ve ligin temposuna dayanabilecek alternatifi bol, güçlü bir kadro kuracağız, açıklaması yaptı.

mukremin-bakar1.jpgmukremin-bakar2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.