Sarıgazispor'dan Balkan Şampiyonluğuna

Sarıgazispor'dan Balkan Şampiyonluğuna

Balkan Salon Şampiyonasında Sarıgazispor Atletizm sporcusu Sebahattin Çinkılıç, Milli Takım adına yarıştığı veteranlar koşusunda Balkan İkincisi olarak büyük başarıya imza attı.

Balkan Salon Şampiyonasında Sarıgazispor Atletizm sporcusu Sebahattin Çinkılıç, Milli Takım adına yarıştığı veteranlar koşusunda Balkan İkincisi olarak büyük başarıya imza attı.

İstanbul Aslı Çakır Atletizm Salonunda yapılan Balkan Salon Şampiyonasında Türkiye’nin yanı sıra, Balkan ülkelerinden katılan sporcular yarıştılar. 3000 Metrede Sarıgazispor'u temsil ederek Milli takım adına yarışan Sebahattin Çinkılıç 2015 Veteranlar 45-49 Yaş Grubunda Balkan ikinciliğini kazandı. Yarışmada Birinciliği Makedon Pavlos Tzanavanas kazanırken, İkinciliği Sebahattin Çinkılıç, Üçüncülüğüde Yüksel Kaşıtoğlu kazandılar.

Yarışma sonrası görüşlerini aldığımız Sarıgazispor'un başarılı atleti Sebahattin Çinkılıç " Balkan ikincisi olduğum için çok mutluyum, uzun zamandır hazırlandığım yarışta derece almaktan son derece mutluyum, bu yarışmada ve her zaman yanımızda olan değerli hocam ve Antrenörüm Milli Atlet Bahar Doğan'a çok teşekkür ediyorum. Desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanım Serdar Turhan ve Atletizm Şube Sorumlusu Nurettin Mengükan'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Sarıgazispor Atletizm Sorumlusu Nurettin Mengükan'da " İlçemizde ve semtimizde gençlerimize sporun her alanında hizmet etmeye yönelik çalışmalarımız ve faaliyetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Son olarak Atletizm sporcumuz Sebahattin Çinkılıç'ın aldığı Balkan İkinciliği bizleri gururlandırmıştır. Spor'un her alanında başarılarımızla söz sahibi olmak için ilçemizdeki diğer işadamlarınıda kulübümüze destek olmaya çağırıyoruz, Sarıgazispor olarak adımızı sadece futbol takımı ile değil tüm spor branşlarında başarılarımızla duyurmayı hedefliyoruz " dedi.

sebahattin-cinkilic1.jpgsebahattin-cinkilic2.jpgsebahattin-cinkilic3.jpgsebahattin-cinkilic4.jpgsebahattin-cinkilic5.jpgsebahattin-cinkilic6.jpgsebahattin-cinkilic7.jpgsebahattin-cinkilic8.jpg

 

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.