Sarıgül CHP’ye Sarıgülcüler AKP’ye Geçti!

Sarıgül CHP’ye Sarıgülcüler AKP’ye Geçti!

Sarıgül CHP’ye Sarıgülcüler AKP’ye Geçti!

Sarıgül CHP’ye Sarıgülcüler AKP’ye Geçti!, TDH’ın Genel Sekreteri Hasan Aydın’ı arayacak!

CHP’ye üye olan Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, TDH’ya gönül verenlerin hepsini CHP’ye getireceğinin sözünü vermişti.

edindiğimiz bilgiye göre, Sarıgül bu sözünü de yerine getiremiyor.

Nedenini Hatırlayalım!

SARIGÜLCÜLER AKP’YE GEÇİYOR! 

Türkiye Değişim Hareketine gönül verenler, 2010 yılından bu yana AKP’ye geçmeye başlamıştı bile,

İşte AKP’ye transfer olan TDH’lılar…

*Haziran 2010: Mustafa Sarıgül’e tepki gösteren Bursa Nilüfer TDH yöneticileri ve üyeleri, Bakan Faruk Çelik’in katıldığı törende AKP’ye geçti.

*Temmus 2010: Parti kurmadan vazgeçen Sarıgül’e tepki koyan TDH İstanbul yöneticileri, İstanbul AKP İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun katılımı ile AKP rozetlerini taktılar.

*Temmus 2010: Manisa TDH yöneticileri ve üyeleri, Manisa AKP İl Başkanı Abdurrahim Arslan’ın katıldığı törenle AKP rozetlerini taktılar.

*Eylül 2010: Kocaeli Gebze’de TDH’dan istifa eden üyeler, AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve AKP Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Bayram’ın katılımı ile ilçe binasında AKP rozetlerini taktılar

*Şubat 2011: Şanlıurfa TDH İl, İlçe yöneticileri ve üyeleri toplu olarak, AKP İl Başkanvekili Yusuf Eğilmez’in katılımı ile AKP rozetlerini taktılar.

*Haziran 2011: TDH Batman yöneticiler ve üyeleri, Bakan Mehmet Şimşek’in katıldığı törende AKP’ye geçtiler.

Geçtiğimiz günlerde CHP’ye üye olan Mustafa Sarıgül’ün oluşumu olan TDH’ın  üyelerinin bir çoğuda, önümüzdeki günlerde, AKP’ye katılacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İddialara göre, Mustafa Sarıgül’ün CHP’ye geçiş sebebinin altında, asıl olarak bu nedenin yattığı söyleniyor.Dışarıda kaybettiği gücünü ve enerjisini, tabanı olan bir parti’de (CHP’de) yeniden kazanabileceğini düşünüyor. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sıklıkla yaptığı çağrıda, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e tek başına gelme, bütün arkadaşlarını’da getir diye çağrıda bulunmuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.