Sarıgül katılım azlığından istifasını sosyal medyadan yaptı!

Sarıgül katılım azlığından istifasını sosyal medyadan yaptı!

Mustafa Sarıgül CHP’den istifa edeceği bu kritik toplantıya kalabalık toplanmaması nedeniyle katılmayıp açıklamasını sosyal medyadan yapmak zorunda kaldı.

SARIGÜL HERKEZİ DAVET ETMİŞTİ

Mustafa Sarıgül bir hafta önceden bu gün için çok önemli açıklama ve değerlendirmeler yapacağını ilan etmiş, tüm ekibini ve sevenlerini de bu toplantıya davet etmişti.

600 KİŞİLİK EKİP ORTADA YOKTU

Her defasında 600 kişilik bir ekiple, 48 aydır çalıştığını vurgulayan Sarıgül’ün böylesi önemli bir toplantıya katılımın olmadığını duyması üzerine kızarak toplantının yapıldığı Palazoğlu’na gitmeme kararı alıyor. Ve istifa açıklamasını da sosyal medyadan yapıyor.

TÜM ŞİŞLİ İSTİFA EDECEĞİNİ BİLİYORDU

Şişli Gazetesi olarak Sarıgül’ün CHP’den istifa ederek DSP’ye geçeceğinin haberini yapmıştık. Yani tüm Şişli Mustafa Sarıgül’ün istifa edeceğini duymuştu. Buna rağmen katılımın olmaması Sarıgül’ü kızdırdı.

SARIGÜL İÇİN DESTEK MESAJLARI ATILDI

Buna rağmen katılımın ve lehte propagandaların olmaması dikkat çekti. Hatta öyleki Mustafa Sarıgül’ün desteklenmesi ve lehte açıklamalar yapılması için mesajlar atılmasına rağmen istenilen desteklerin gelmemesi de dikkat çeken bir başka olay oldu. 

SARIGÜL’ÜN SİYASİ HAYATINDA BİR İLK OLDU

Siyasi hayatında bayram ve önemli günleri dahi kalabalıklar eşliğinde kutlayarak gerçekleştiren Sarıgül’ün böylesi siyasi hayatının en önemli karar açıklamasını sosyal medya üzerinden yapması bir ilk oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.