Sarıgül: ‘Sarıgül olmadan CHP’nin tarihi konuşulamaz’

Sarıgül: ‘Sarıgül olmadan CHP’nin tarihi konuşulamaz’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kaybeden Mustafa Sarıgül, Yalova seçimleri için yoğun bir mücadele sürdüren Muharrem İnce’ye Yalova mitinginde bir konuşma yaparak; ‘Sayın İnce Sarıgül olmadan CHP’nin tarihini konuşamazsınız’ demesi herkesi şaşı

SARIGÜL DAVUL ZURNA İLE KARŞILANMIŞTI

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, CHP Yalova Belediye Başkan Adayı Vefa Salman, CHP İl Başkanı Özcan Özel ve partililer, Yalova Cumhuriyet Meydan'ında, davul ve zurnalar eşliğinde Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü karşıladılar.

SEÇİM KONUŞMASINDAN ZİYADE SİTEM KONUŞMASI

Milletvekili Muharrem İnce'den sonra konuşan CHP'den İstanbul adayı olan Mustafa Sarıgül’ün, seçim konuşmasından ziyade Muharrem İnce'ye yönelik sitem kokan konuşması şaşkınlık yarattı.

‘ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NE BİR ÖĞRETMEN OLARAK GELMİŞTİNİZ’

‘1994'te seçime girmiştim. Milletvekiliydim. Rahmetli Özal Başbakanım, İnönü de Genel Başkanım'dı. Ön seçimi kazandım. Ne demek olduğunu Muharrem İnce bilir. Şişli Belediyesi'ne geldiğiniz günü, bir öğretmen olarak arka odada konuştuğumuzu hatırlıyorsunuz. Aday olduğunuz günü hatırlıyorsunuz. Ben de size siga siga, incet incet, lasav laksav demiştim. O işte bir hayır vardır. O günler olmasa bugünler olmazdı.’

‘SAYIN İNCE, SARIGÜL OLMADAN CHP'NİN TARİHİNİ KONUŞAMAZSINIZ’

1977'den bu yana CHP'nin içinde olduğunu hatıralarıyla kısaca anlattıktan sonra Muharrem İnce'ye dönen Sarıgül, ‘Sayın Grup Başkanvekilim Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi'nin tarihi konuşulacaksa, Sarıgül olmadan o tarihi konuşamazsın’ demesi şaşkınlık yarattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.