Sarıgül'ü CHP Genel Merkezi'nde Binler Karşıladı

Sarıgül'ü CHP Genel Merkezi'nde Binler Karşıladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından bugün parti rozeti takılacak olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Merkezi'ne geldi, Sarıgül'ü Genel Merkez'de binler karşıladı.

        Sarıgül'e parti üyelik kartı, Kılıçdaroğlu'nun makamında düzenlenecek törenle verilecek. Kılıçdaroğlu burada parti rozeti de takacak. Törenin ardından, Sarıgül ve sonrasında da Kılıçdaroğlu'nun Genel Merkez'in önüne kurulan paltformdan kalabalığa seslenmesi bekleniyor .

       CHP Genel Merkezi'nin ön bahçesinde toplanan kalabalık, ellerinde CHP ve Türk bayraklarıyla Sargül'ü karşıladı. Türkiye Değişim Hareketi'ne (TDH) mensup kişiler de Genel Merkezin bahçesini doldurdu. Genel Merkez'in önünde bir platform kurulurken, platformda Atatürk ve Kılıçdaroğlu'nun dev fotoğraflarının ortasında "Evine Hoşgeldin" yazısı bulunuyor. Alanda "Çare Sarıgül" yazılı sarı flamalar da dikkat çekiyor.
       Yine Genel Merkez'in önünde dev bir balon da bulunuyor. Balonun üzerinde ise Sarıgül ve Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı birlikte asılırken, "El ele kol kola omuz omuza" yazılı afiş yer alıyor. Balonda yine Atatürk fotoğrafıyla birlikte "Egemenli kayıtsız şartsız ulusundur" yazılı bir diğer afiş de görülüyor .

Otobüs üzerinde alana girdi
       Sarıgül ise "Sevgi Kazanacak" yazılı otobüsün üzerinden alan girerken, kalabalığı buradan selamladı. Sarıgül, saat 9.45'te alan giriş yaparken, bu sırada Atatürk bayraklarının asılı olduğu küçük paraşütler havaya salındı. Genel Merkez bahçesinde, sürekli olarak Sarıgül için hazırlananan "Gücüne güç katmaya geldik" şarkısı çalınıyor .
      CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve oğlu Emir Sarıgül ile birlikte parti Genel Merkezi'ne giriş yapan Sarıgül, "Halkçı Sarıgül" sloganları ve ıslıklarla karşılandı. Bu sırada Genel Merkez girişinde kısa süreli bir izdiham yaşandı. Ardından Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nun makamına geçti.
     Sarıgül'ün rozetini Kılıçdaroğlu, makamda düzenlenen törenle takacak. Kılıçdaroğlu, burada Sarıgül'e parti kimliğini de verecek. Ardından, Sarıgül Genel Merkez bahçesine kurulan platformdan kalabalığa seslenecek. Daha sonra ise Kılıçdaroğlu'nun da bir konuşma yapması bekleniyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.