Sarıgül'ün Dosyaları Her An Çıkabilir!

Sarıgül'ün Dosyaları Her An Çıkabilir!

Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili eleştirilerine Mustafa Sarıgül’ün yolsuzlukları üzerinden cevap veren Tayyip Erdoğan bu iddiasını yeniledi.

      Erdoğan’ın Pakistan’dan dönüş yolunda yaptığı açıklamalar gündemi değiştirecek gibi. Erdoğan, ‘yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda tutuklananları savunmasının ardından bir açıklama da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için yaptı. Erdoğan, Mustafa Sarıgül’ü kastederek “o klasörler bu seçim sürecinde çıkabilir. Yenileri de olabilir” dedi.
    Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Hürriyet yazarı Vahap Munyar’ ile yaptığı konuşmada kısaca şöyle konuşmuş:

Dosyası var diye gönderdikleri ‘zat’ı İstanbul’a aday yaptılar.

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kabine değişikliği ile ilgili soruyu yanıtlarken konuyu Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığına getirdi:

“Muhalefet son günlerdeki operasyonla birlikte insafsız tarzda verdi veriştirdi. Ağızlarına gelen her şeyi söylediler. CHP de, MHP de aynı şekilde davrandı. Hiçbir adap, edep sınırı yok. Çünkü aynı tezgâhta dokunmuşlar. Yolsuzluk dosyalarını en iyi bilen CHP’nin Genel Müdürüdür, Deniz Baykal’dır. Dosyaları açıp bakın, bulursunuz. Baykal, en ağır şekilde kasete muhatap oldu. Dosyası var diye gönderilen zat (Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ü kastediyor) getirilip belediye başkanı adayı yapılıyor. Bakarsınız o klasörler bu seçim sürecinde çıkabilir. Yenileri de olabilir. Adama, ‘Sen Şişli’de ne yaptın?’ diye sorarlar. Eser olarak ortaya ne koydun? Yaptıklarını söyle bakalım.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.