Sarıyer'de Vefa ile Paşabahçe dostluğu

Sarıyer'de Vefa ile Paşabahçe dostluğu

Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadında oynanan maçta Vefa ile Paşabahçe 1-1 berabere kaldılar. İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda 3.hafta müsabakasında Paşabahçespor ile Vefaspor 1-1 beraberliğin ardından birer puanı hanelerine yazdırdılar.

Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadında oynanan maçta Vefa ile Paşabahçe 1-1 berabere kaldılar.
 
İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda 3.hafta müsabakasında Paşabahçespor ile Vefaspor 1-1 beraberliğin ardından birer puanı hanelerine yazdırdılar.
 
Maçtan önemli anlar
Dk.30 Vefa atağında Emrah’ın yaptığı ortaya ceza alanı dışından çok güzel bir vuruş yapan Eser Berkil takımını 1-0 öne geçirdi.
 
Dk.47 Onur Atilla'nın rakip ceza alanı çizgisi üzerinden çektiği sert şutta top üstten auta çıktı.
 
Dk.50 Semih Şahin ile sol kanattan ısrarla rakip alan çizgisine inilip yapılan ortayı Kaleci Özgür çeldi, altı pas noktası üzerinde Eser'e çarpan top kaleye yönelikken Kaleci Özgür'ün son andaki hamlesi yeterli olmadı ve durum eşitlendi 1-1.
 
Dk.53 Oğuzhan Öztürk'ün ceza alanı dışından kaleyi yoklamasında top direk yanından az farka auta çıktı.
 
Dk.57 Vefaspor bu dakikada ikinci yarıdaki en net pozisyonunu yakaladı. Paşabahçespor ceza alanına sağ taraftan topla buluşup dalan kaleci Ertuğrul ile karşı karşıya kaldığı anda yaptığı vuruş uzak kale direğinin bir iki karış yanından auta çıktı.
 
Dk.60. Paşabahçespor’u destekleyen taraftarlar sahaya pet şişe atınca Hakem maçı durdurdu ve Yardımcılarını yanına çağırdı. Kısa bir süre duran maç yeniden başladı.
 
Dk.77 Bu dakikada Hakem Emrah Çilingir, rakibi ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Hakem oyunu devam ettirdi ancak akabinde hemen oyunu durdu ve Vefa’lı oyuncu kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. Bu pozisyonda Emrah’ın Hakem’e "hangi faulü vereceksin ulan" dediği öğrenildi.
 
Rakibinin 10 kişi kalmasının ardından ataklarını sıklaştıran Paşabahçespor bir sonuç alamayınca tek puana razı oldu. Bu sonuçla Vefa puanını 4 yaparken, Paşabahçe 7 puana yükseldi.
 
Maçtan sonra Paşabahçe taraftarları futbolcuları tribüne çağırdılar ve hep birlikte işçi marşını söylediler. Beykoz ekibinin futbolcuları soyuma odasına giderken Vefa Teknik Direktörü Şeref Özşan merdivenlerde bekledi ve Paşabahçeli futbolcularının tek tek elini sıkarak kendilerini tebrik etti.
 
STAT: Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı
HAKEMLER: Cihan Ataş, Armağan Çekinmez, Abdurrahman Cesur
SAHA KOMİSERİ: Mehmet Alev Terzi
VEFA: Özgür, Muzaffer, Ertan, Alper, Hayrullah, Eser (Dk.85 İbrahim), Emrah, Volkan Erkut  (Dk.90+2 Volkan Bayram), Ali, Ufuk, Serkan (Dk.65 Halim)
YEDEKLER: Özer-Enes-Ramazan-Fatih
TEKNİK SORUMLU: Şeref Özşan
PAŞABAHÇESPOR: Ertuğrul, Mehmet Dikmen, Arif, Oğuzhan Civelek, Gökhan, Sedat  (Dk.46 Oğuzhan Öztürk ), Yusuf, Lokman  (Dk.46 Ekimcan), Semih Şahin, Onur Atilla (Dk.85 Onur Kerman), Tolga
YEDEKLER: Burak-Can Kart-Ümit Öztürk-Ümit Aydoğan
TEKNİK SORUMLU: Aşkın Karadeniz
GOLLER: Dk.30 Eser / Dk.50 Alper Balaban (KK)
KIRMIZI KART: Dk.77 Emrah Çilingir (Vefa)
 
vefaspor1-006.jpgvefaspor2-003.jpgvefaspor3-002.jpgvefaspor4-002.jpgvefaspor5-001.jpgvefaspor6.jpgvefaspor7.jpg
 
 
 
Haber-Foto : Talip Ercan-Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.