Şarkıcı Bengü Kaza Geçirdi

Şarkıcı Bengü Kaza Geçirdi

Sancaktepe'de şarkıcı Bengü'nün de içinde bulunduğu minibüs kontrolden çıkarak bariyere çarptı. Bengü ile sürücü Salih Talat Yağlıcı kazayı yaralı olarak atlattı, Ümit Özer hayatını kaybetti.

Kaza, TEM Otoyolu Çamlıca Gişeleri'ne yaklaşık 2 kilometre kala, saat 06.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ankara'da bir düğünde sahneye çıkan şarkıcı Bengü, şoförü ve korumasıyla birlikle 06 TY 072 plakalı minibüsle İstanbul'a doğru yola çıktı. Çamlıca Gişeleri'ne yaklaşık 2 kilometre kala şoför Salih Talat Yağlıcı henüz bilinmeyen sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan minibüs orta refüjdeki bariyerlere çarptı. Bariyeri aşan minibüs, tabela direğine vurarak durdu.

Kazayı gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, şarkıcı Bengü, minibüsün sürücüsü Salih Talat Yağlıcı ve koruma Ümit Özer'i araçtan çıkarttı. Bengü ve Yağlıcı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Özer ise Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bengü'nün koruması olduğu öğrenilen Ümit Özer hayatını kaybetti. Bengü ise ilk müdahalesinin ardından Özel Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Bengü, ambulanstan indirilişi sırasında gazetecilere "Ben iyiyim!." diye seslendi. Tedavisi süren Bengü'nün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza sebebiyle TEM Otoyolu Edirne istikametine bir süre trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan minibüsün kaldırılması ve gerekli incelemelerin ardından yol tekrar trafiğe açıldı.
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.