Satranç turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Satranç turnuvasında ödüller sahiplerini buldu

Kartal Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği ve Kartal Kent Konseyi iş birliği ile IV. Atatürk Kupası Satranç Turnuvası düzenlendi. Dereceye giren yarışmacılara madalyalarını Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz verdi

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı kapsamında bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen turnuva, iki gün sürdü. 6 farklı kategoride 510 yarışmacının katıldığı turnuva, kıyasıya mücadeleye sahne oldu. 7-8 Kasım’da Yakacık İTO Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen turnuvanın açılış törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Feyyaz Kaynak, Mustafa Fehmi Okay, Kartal Belediye Meclis Üyesi Halil Şener, Karyapsan Genel Müdürü Nizamettin Zorgül, belediye birim müdürleri, katılımcıların aileleri ve Kartallı vatandaşlar katıldı.

Kartal Belediyesi IV. Atatürk Kupası Satranç Turnuvası’nda ilk hamleyi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt yaptı.

“SATRANÇTA İSTANBUL’UN EN İYİLERİNDENİZ”

Ödül töreninde konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’ın satrançta önemli bir yol katettiğine değinerek; “ Kartal, satrançta belli bir noktaya doğru ilerliyor.  Hala istediğimiz noktada değiliz, ancak İstanbul’un en iyilerindeniz. Bundan dolayı bize katkı verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum. Yarışmacı kardeşlerime de başarılar diliyor ve onları kutluyorum. Bir sonraki turnuvada da sizleri bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

kartalda-satranc-turnuvasi.jpg

Konuşmanın ardından Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz turnuva sonunda 6 kategoride mücadele eden ve dereceye giren yarışmacılara kupa ve madalyalarını verdi.

Kategorilere göre dereceye girenlerin listesi şöyle;

A Kategorisi

1. VEDAT ALİ ÇETİNKAYA

2. MEMET SALMAN

3. MUSTAFA YILDIZ

B Kategorisi

1. MAHİR METE KUL

2. EGE ALPİN

3. URAS EMRE DELİPINAR

Yıldızlar

1.ÖMER ÇOŞKUN

2. GÜNEŞ YILDIZ

3. ÜMİT YASİN YILDIRIM

Küçükler

1. AHMED HARUN ŞENER

2. DENİZHAN T URAN

3.  EMRE ÖZAKPINAR

Ümitler

1. ANIL EFE KAYA

2.ELİF BERKİ

3. YUSUF BUĞRA ÖZER

Minikler

1. KUTAY EMRE ŞENYÜZ

2. ARDA KADİR VATANSEVER

3. MERT EFE TOPÇU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.