Savcının serbest bıraktığı hırsızlar suçüstü yakalandı

Savcının serbest bıraktığı hırsızlar suçüstü yakalandı

Bakırköy ve Güngören'de alışveriş merkezlerinden hırsızlık yapan 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

 Bakırköy ve Güngören'de alışveriş merkezlerinden hırsızlık yapan 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Savcılıkça serbest bırakılan zanlılar, aradan bir gün geçmeden hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı. Zanlıların bir müşterinin çantasını çalması da güvenlik kameralarınca kaydedildi. 

 Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta Güngören’de bir alışveriş merkezinde vatandaşların çantasını çalıp kaçmak isteyen 3 hırsızı suçüstü yakaladı. Şüphelilerin yapılan sorgularında 7 ayrı hırsızlık suçunu daha gerçekleştirdiği belirlendi. Polis ekipleri, ulaştıkları mağdurları emniyete davet ederek suçluları teşhis ettirdi. Haklarında işlem yapılan şüphelilerin daha önceden hırsızlık ve benzeri suçlardan çok sayıda kaydının bulunduğu öğrenildi. Mağdurların şikayeti üzerine hırsızlık suçundan işlem yapılan 3 şüpheli savcılığa sevk edildi. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarılan şüpheliler sorgularının ardından serbest bırakıldı. 

 Savcılıktan serbest bırakılan 3 şüpheli, ertesi gün bir başka alışveriş merkezinde yine hırsızlık yaptıkları sırada suçüstü yakalandı. Haklarında işlem yapılan şüpheliler tekrar adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.