Sedat Cengiz transferleri açıkladı, iddialı konuştu

Sedat Cengiz transferleri açıkladı, iddialı konuştu

Halide Edip Adıvar SK Başkanı Sedat Cengiz yaptığı açıklamada "Bu sezon başarılı olup yeniden 3. Lige çıkacağız" dedi.

Halide Edip Adıvar SK Başkanı Sedat Cengiz yaptığı açıklamada "Bu sezon başarılı olup yeniden 3. Lige çıkacağız" dedi.

Eş Başkanlığa iş adamı Cenk Yeni’nin gelmesi ile daha da güçlendiklerini belirten kırmızı-beyazlıların Başkanı, "Önümüze gelen birçok isimden daha önce bizi tanıyan, fikirlerimizin uyuştuğu, çalışkan ve çok başarılı bir isim olan Adnan Toros hocamızla devam etmeye karar kıldık yönetim olarak.

Adnan Toros, kendini gerçekten bir takıma kabul ettiren, gereken tüm bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip, futbolu çok iyi analiz etme yeteneğine sahip bir teknik adam. Hocamız sağolsun bizi kırmadı. Biz hocamıza fazlasıyla güveniyoruz. Takımımızın başına geçti ve kendi ekibi ile çalışacak. Kendisi ile 3 yıllık anlaştık.

Bu da hocamızın bize, bizim hocamıza olan güvenimizin bir göstergesidir. İnşallah Adnan hocam ve kurmayları yapılması gerekenleri yapıp Halide Edip Adıvar’ımızı yeniden 3. Lige çıkartacak" ifadelerini kullandı. Transferleri açıkladı Tayfun Çakal’ın takımda kalmasının önemli olduğunu ifade eden Cengiz, "Büyükçekmece’den kaleci İskender Genç, Arnavutköy Belediyespor’dan Gür Ege Gürel, Samet Bektaş ve Yenibosna’dan Ufuk Erdem Cihanyandı ile anlaştık. Transferlerimiz devam edecek" dedi.

Haber: Ali Kemal Demir

sedat-cengiz1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.