SEDAT SÖNMEZ : Sönmez İnflatables Sektördeki Başarısı İle Liderliğini Sürdürüyor

SEDAT SÖNMEZ : Sönmez İnflatables Sektördeki Başarısı İle Liderliğini Sürdürüyor

Sektöründe de başarı basamaklarını hızla tırmanan Sönmez Group sektörün değişmeyen yüzü olmayı başardı. 1997 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren firma sektörün öncüsü ve belirleyicisi olmaya devam ediyor.

Sektöründe de başarı basamaklarını hızla tırmanan Sönmez Group sektörün değişmeyen yüzü olmayı başardı. 1997 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren firma sektörün öncüsü ve belirleyicisi olmaya devam ediyor. Özellikle İstanbul merkezli olarak fabrika üretimine başladığı 2010 yılından sonra firmanın değişmeye ve büyümeye verdiği önem artmıştır. Ulusal ve uluslar arası alanda tanınmayı ve beğenilmeyi başaran Sönmez İnflatables tasarımlarının dikkat çekici olması ile uzun yıllar sektörün lideri olmayı sürdüreceğe benziyor.

Özgün ve Orijinal Şişme Ürünler Tasarımları İle Sönmez İnflatables Öne Çıkarıyor

Sönmez Group CEO’su Sedat Sönmez üretimini gerçekleştirdiği her sektörde lider olmayı başarmıştır. Sönmez İnflatables şirketi özel şişme tasarımları hazırlamaktadır. Farklı tören veya kutlamalar için değişik formlarda özel şişme ürün tasarımları, baskılı balonlar, çeşitli markaların ürünlerini temsil eden pazarlama ve reklam çalışmaları için özel balon tasarımları, yer balonları, şişme çadırlar, uçan balon ve zeplin tasarımları şirketin üretimini yaptığı ürün grupları arasında yer alıyor. Ürün gruplarının özgünlüğü ve farklılığı ürünlerin çok beğenilir olmasını sağlıyor. Bu neden ile markalar Sönmez Group’un başarılı tasarımlarını kendi ürün tanıtımlarının başarısını arttırmak adına tercih ediyor.

Müşteri Talepleri Büyük Bir Özenle Yerine Getirilmeye Çalışılıyor

Sönmez İnflatables 250 özgün şişirebilir ürün tasarımları yaparak sektörün diğer markaların önüne geçmeyi başarmıştır. Yurt içi ve yurt dışında tanınmış olan markaların birbirinden özgün ve farklı şişirebilir ürün tasarımları unutulmaz işlere imza atıyor. Firma müşterilerinin talep ettiği değişik form ve ebatta şişirebilir ürünler üretiyor. Genel olarak dev şişme ürün tasarımlarını gerçekleştiren şirket ürünlerini kaliteli ve dayanıklı malzemeler kullanarak ortaya koymaya çalışıyor.

Sedat Sönmez şirketlerinin özgün tasarımlarının büyük beğeni topladığını ve uluslar arası alanda da popülerliğinin giderek arttığını belirtiyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki hizmetlerini Bulgaristan, Gürcistan, Azerbaycan ve Rusya gibi komşu ülkelerde de sürdürüyor.

Sektörünün öncü ismi olan firma gereken araştırma ve geliştirme çalışmalarını yaparak orijinal tasarımlar yapmayı sürdürüyor. Sönmez İnflatables Dünya çapında ününü ve tanınırlığını artırmak adına başarı merdivenlerini büyük bir hızla tırmanmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.