Şehit er son yolculuğuna uğurlandı

Şehit er son yolculuğuna uğurlandı

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı İğneli Jandarma Karakol Komutanlığı'nda bir askerin cinnet getirerek şehit ettiği jandarma er Kemal Kayar son yolculuğuna uğurlandı.

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı İğneli Jandarma Karakolu’nda görev yapan ve bunalımda olduğu belirtilen Samet Maya (21) adlı asker, dün 15.30 sıralarında, G-3 otomatik tüfekle karakolda görevli arkadaşlarına ateş açtı. Samet Maya aynı koğuşta ki 3 arkadaşını şehit etti. Şehit askerlerden jandarma er Kemal Kayar’ın Esenler Menderes Mahallesi'nde ki ailesi, olayı öğrenince acı haberle yıkıldı. Şehit erin cenazesi oturduğu mahalleye getirildiğinde ailesi ve yakınları gözyaşına boğuldu. Şehit er için Esenler Sondurak Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye şehit er Kayar’ın ailesi, yakınları, askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından şehidin cenazesi Esenler Kemer Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İçişleri Bakanı Muammer Güler ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun çelenk gönderdiği cenaze töreninde Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.