Şehit Polis Memuru İçin Emniyette Tören Düzenlendi

Şehit Polis Memuru İçin Emniyette Tören Düzenlendi

Maltepe Gülsuyu Mahallesi’nde bir kadının darp edilmesi olayına müdahalesi esnasında uğradığı bıçaklı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Emin Aydın için İstanbul Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde tören düzenlendi.

   Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde bir kadının darp edilmesi olayına müdahalesi esnasında uğradığı bıçaklı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Mehmet Emin Aydın için İstanbul Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde tören düzenlendi.

  Şehit polis memuru Mehmet Emin Aydın için bugün saat 13.00'te İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Caddesi Yerleşkesi'nde bulunan hizmet binası önünde tören düzenlendi. Törende şehidin eşi Şükran Aydın, çocukları Sıla Aydın ve Aylin Aydın ile aile yakınlarının yanı sıra İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve mesai arkadaşları hazır bulundu. Cenaze töreninde aile yakınları gözyaşına boğulurken, şehidin kızı cenazenin arkasından, "Baba beni bırakma" diye bağırıp, gözyaşı döktü. Törende katılan İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, şehit için dualar okudu.

   Törende bir konuşma yapan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, "Polis teşkilatı olarak vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için mesai gözetmeksizin zorlu ve bir o kadar da riskli olan görevimi yaparken milli menfaatlerimizi her şeyin üzerinde tutmayı, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türk milletinin polisi olmayı daima aynı inanç ve artan bir azimle sürdüreceğiz" dedi.

   Şehidin cenazesi düzenlenen törenin ardından Edirnekapı Şehitliği'nde defnedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.