Şehrin Yeni Bombası La Boom!

Şehrin Yeni Bombası La Boom!

Sınırsız eğlence, lezzetli yemekler, farklı içecekler, keyifli dakikalar. Aradığınız her şey bundan böyle sadece “La Boom”da!

Umut Evirgen ve Nikol Basoğlu ortaklığında kurulan, rahatlığı ve şıklığı birarada sunan, eğlenceli stilini detaylarda gizleyen dekorasyonu, kendi tarzını yansıtan müzikleri, birbirinden farklı lezzetleri, her an sürprizlerle dolu eğlence anlayışı ve sahip olduğu Emirgan’ın muhteşem manzarası ile İstanbul’un yeni bombası La Boom açıldı.

La Boom’da rahat ve şık ortam, çarpıcı detaylarla kendi tarzını yaratıyor!
La Boom’un dekorasyonu, dünyadaki yeni bistro&lounge anlayışını öne çıkartan detaylarda kendini gösteriyor. İzlenebilir cam mutfak sayesinde şeflerin ahenkli enerjisi eğlenceli bir biçimde mekanın atmosferine karışıyor. Lounge bölümü, Türkiye’ de ilk kez Marc Jacobs’un sergisinden esinlenerek yapılmış yedi adet ekranın bulunduğu grafik pano ve uzun şöminesi ile rahat bir oturma alanı sunuyor. Şarap kavı ve farklı tasarımcılardan seçilen çarpıcı objeler ise mağaza vitrini şeklinde sergileniyor. 


Ağırlıklı olarak koyu renklerin kullanıldığı La Boom’da bar, mekanın merkezini oluşturuyor. Farklı bar sandalyeleri, barda rahat ve uzun vakit geçirilmesi için tasarlanmış. Mekanın cam cephesi ise Emirgan’ın eşsiz manzarasını dekorasyonunun bir parçası haline getirmiş. Minimal çizgiler taşıyan masalar ve renkli aksesuarlar birarada keyifli bir ahenk oluşturuyor. Enerjik ve şık bir ortam sunan La Boom’un geniş üst bahçesinde rahatlık ön planda... Eşsiz boğaz manzarası, geniş ve rahat oturma grupları, yemyeşil ortamı ile sıcak yaz günleri için şehir ortasında mükemmel bir alternatif sunuyor. 

Her lezzet farklı bir deneyim vaad ediyor!
Mekanın menüsü İtalyan mutfağı ağırlıklı olmak üzere dünya mutfağına sahip... Menü konsepti La Boom’un Executive Chef’i Fikri Kaya tarafından oluşturuldu. Günün her saatine uygun, klasik yemeklerin ve farklı lezzetlerin La Boom tarzında yorumlandığı menü, sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar birçok seçenek sunuyor. Mekanın merkezini oluşturan bar, yine La Boom’a özel kokteyl ve içkilerinden oluşan menüsüyle dikkat çekiyor. 

Artık La Boom tarzı eğlenilecek... 
Müzik, mekanın vazgeçilmez bir öğesi ve mekanın müziği profesyonel djlere emanet... Müzik koordinatörleri funk&soul, nu disco, house tarzını birleştiriyor. Konseptini kendi müzik ve eğlence tarzıyla bütünleyen La Boom, farklı parti ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Pazar Brunchı ile haftasonunuza keyif katın!
Sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar farklı tatların buluştuğu La Boom, sizleri Pazar günleri 10:00 – 15:00 saatleri arasında özel mönüsü ile brunch keyfine davet ediyor!

La Boom, Pazar günleri saat 10:00’ dan 15:00’ e kadar sunulan ve her damak zevkine hitap eden, omlet barı, leziz taze ekmekleri, ev yapımı reçelleri, yerli yabancı şarküteri tabakları, croisantları, özel hazırlanmış tatlıları ve yöresel peynirleri ile özel bir pazar geçirmek isteyenleri bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.