Selahattin Demirtaş "Güvenliğimizi biz sağlarız"

Selahattin Demirtaş "Güvenliğimizi biz sağlarız"

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Kübra Meltem Mollaoğlu'nun cenazesinde çok sert açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Ankara Tren Garı'nda meydana gelen ve 97 vatandaşımızın hayatını kaybettiği terör eylemi sonrasın da hayatını kaybedenlerin cenazesi memleketlerinde toprağa verilmeye başlandı. Patlamada hayatını kaybedelerin arasında bulunan Kübra Meltem Moğollu'nun cenazesine katılan HDP Eş Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş gündeme dair çok sert açıklamalarda bulundu.

"NASIL MİTİNG YAPABİLİRİZ Kİ"

Cenaze sonrası basın mehsuplarının sorularını yanıtlayan Demirtaş; "Böyle acılı bir ortamda nasıl miting yapabiliriz ki, güvenliğimizi biz kendimiz de sağlarız. Bu konuda biz ciddi bir kaygı duymuyoruz. Tek bir kişinin canı bizim seçim başarımızdan ve mitinglerimizden çok önemlidir. Partimiz'in MYK'sı 1-2 gün içinde toplanıp tartışacak. Ben bu saatten sonra kalabalık büyük mitingleri gerekli görmüyorum. Seçim müzikli, cıvıl cıvıl bir kampanya yürütebilmeyi biz de isterdik. Ama bunun koşulları yok. Bu acılı ortamda bunu yapabilmemiz mümkün değil, doğru da değil diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.