Selahattin Engez, Veli Çelik ve Muharrem Çatalkaya CHP Genel Başkanına Şişli Yasemin Öney Cankurtaranı istiyor dedi!

Selahattin Engez, Veli Çelik ve Muharrem Çatalkaya CHP Genel Başkanına Şişli Yasemin Öney Cankurtaranı istiyor dedi!

CHP Şişli İlçe Başkanı Veli Çelik ve Şişli Belediyesi Başkanvekili Selahattin Engez ve Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Çatalkaya Şişli Teşkilatının Yasemin Öney Cankurtaran'ı istediklerini söylediler.

Bu gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na; CHP Şişli İlçe Teşkilatı'nın, Şişli Belediyesi'nin ve Şişlili vatandaşların isteklerini iletmek üzere Şişli'den bir ekip rapor verdi.

CHP ŞİŞLİ İLÇE YÖNETİMİ CHP GENEL MERKEZİ'NE CHP'NİN
YASEMİN ÖNEY CANKURTARAN'I İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER

Bu ekip; CHP Şişli İlçe Başkanı Veli Çelik, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün Vekili Selahattin Engez ve Şişli Belediyesi Meclis Üyesi ve Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Çatalkaya'dan oluşuyordu. 
Bu ekibi oluşturan isimlerin ve görüşemenin zamanlamasına bakıldığında bu randevüyu ve verilen raporu çok manidar kılan bir çok durum var.

BU EKİP CANAN KAFTANCIOĞLU'NUN MUHALİFLERİ
Bu ekipte; CHP Şişli İlçe Başkanı Veli Çelik ve Eski CHP İl Başkanı Cemal Canpolat'ın ikinci bölgeden sorumlu başkan yardımcısı Muharrem Çatalkaya alenen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na muhalif oldukları ortada. 
Bu raporun CHP'nin parti disiplinine göre il başkanlığına verilmesi gerekirken CHP Genel Merkezi'ne ve doğrudan Genel Başkana verilmesi dikkat edilmesi gerekiyor. 

ENGEZ ŞİŞLİ'DE SARIGÜL VE İNÖNÜ'NÜN BAĞLANTISIYDI
Bu ekibin diğer bir ferdi olan Selahattin Engez'in de Hayri İnönü ve Mustafa Sarıgül ile irtibat ve ilişkileri sağlayan kişi olması da bir başka manidar olan konu oldu.
Hem CHP İstanbul İl Başkanlığı aşılarak Genel Başkana gidilmesi hem de Mustafa Sarıgül ile ilişkilerin olması ister istemez Şişli'de başka hesaplar yapıldığının adeta ispatı oluyor.

BU EKİBİN BU RAPORUN ZAMANLAMASI DA MANİDAR
Bu zamanlamanın Canan Kaftancıoğlu'nun istifa etmesi ve istifasının geri almasından sonra olması dikkat çeken bir konu oldu.
Buna bir de CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın Canan Kaftancıoğlu aleyhinde yaptığı açıklamlardan sonra olması da yine dikkatleri çeken bir başka olay oldu.

"SARIGÜL İLE CANKURTARAN BAŞA ÇIKABİLİR"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da bu görevlerde bulunan bu ekibin istek ve beklentilerini dinledi. Mustafa Sarıgül ile ancak Yasemin Öney Cankurtaran'ın başa çıkabileceğini belirttiler.

"ŞİŞLİ'Yİ CANKURTARAN İLE ALABİLİRİZ"
Bu ekibin Kılıçdaroğlu'na verdikleri raporda CHP Şişli Teşkilatı'nın, CHP'li Şişli Belediyesi'nin ve Şişli Halkı'nın Yasemin Öney Cankurtaran'ı istediklerini ve Şişli'yi ancak Cankurtaran ile alabileceklerini söylediler.     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.