Sen tasarla Dünya görsün

Sen tasarla Dünya görsün

2. Ulusal Karton Ambalaj ve Stant Tasarım Yarışması başladı.

 İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ambalaj sektörünün gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen `Karton Ambalaj ve Stant Tasarım Yarışması` için başvurular alınmaya başladı.

 
İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği organizasyonunda, Akdeniz, Ege ve Orta Anadolu Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçı Birlikleri, Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği ve Ambalaj Sanayicileri Derneği`nin katkılarıyla, `II. Ulusal Karton Ambalaj ve Stant Tasarım Yarışması` düzenleniyor.
 
"Sen Tasarla Dünya Görsün" sloganı ile düzenlenecek yarışmada birinciye 7 bin TL, ikinciye 5 bin TL, üçüncüye ise 3 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmada dereceye girenler ayrıca, yurt dışında eğitim hakkı da kazanacak. Yarışmada ödül ve mansiyon alanların tasarımları bir kitapta derlenecek. Son başvuru tarihi 30 Nisan 2013 olan yarışmada kazananlar, 10 Mayıs 2013 tarihinde İstanbul`da gerçekleştirilecek ödül töreninde açıklanacak.
 
Yarışma, Türkiye`deki üniversitelerin Endüstri Ürünleri Tasarımı veya Endüstriyel Tasarım bölümlerinde lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim gören tüm öğrencilerin katılımına açık olacak. Yarışmaya başvurmak isteyen adaylar, http://www.kartonkutu-stand-tasarim.org adresi aracılığıyla online başvuru yapabilecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.