Serdar Bilgili arsaya talip

Serdar Bilgili arsaya talip

Büyükçekmece Belediyesinin "Pazarlık Usulü " satışa çıkardığı arsanın taliplisinin, Beşiktaş eski başkanlarından işadamı Serdar Bilgili’nin olduğu ortaya çıktı.

   Büyükçekmece Fatih Mahallesinde bulunan, imar planlarında "Ticaret+Konut+Turizm" alanında kalan 15.725,93 m2 yüzölçümlü 534 ada 1 parsel  "Pazarlık Usulü " satılıyor. Pelikan Otel yanında bulunan ve 22 Ocak 2013 Salı günü "Pazarlık Usulü " satılacak olan arsa daha önce açık artırma usulü satışa çıkarılmış ve alıcı bulamamıştı. 23.982.043,30- TL muhammen bedel ile ihale edilecek arsanın bu defa satılmasına kesin gözü ile bakılırken bu arsaya Beşiktaş eski başkanlarından işadamı Serdar Bilgili’nin talip olduğu ortaya çıktı.

BÜYÜKÇEKMECE’DE YATIRIMLARI VAR
 
   Bilgili daha önce Büyükçekmece Gölü’nün kıyısında 215 konutluk butik bir projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başlamıştı. Bilgili Holding şirketlerinden Bilgili Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları bünyesinde hayata geçirilen West Blocks adlı proje, 22 bin 551 metrekare arsada 59 bin 824 metrekare inşaat alanına sahip. Ayrıca yine 2012 yılında Büyükçekmece’de öğrenci ve akademisyenlere hizmet verecek butik bir otel işine de başlayan Serdar Bilgili’nin ilçede yatıtımlarını sürdürmesi bekleniyor. Bilgili’nin Başkanı olduğu BLG Capital, Rebuplika Academic Aparts adıyla 1.300 yatak kapasiteli Rebuplika Academic Aparts’larda 10’ar aylık kontratlar yapılarak Büyükçekmece’de 399-899 euro arasında değişen kiralar talep ediliyor.
 
OTEL YAPILMASI BEKLENİYOR
 
   Serdar Bilgili’nin talip olduğu ve imar planlarında "Ticaret+Konut+Turizm" alanında kalan 15.725,93 m2 yüzölçümlü bu arsaya da otel inşa etmesi bekleniyor.
 
   Adı geçen arsanın daha önce 35 milyon TL’den satışa çıkarılması ve daha sonra da bu fiyatın 23 küsür milyon TL’ye kadar düşürülmesi ise başka bir tartışma konusu…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.