Servet G., sağ olarak ele geçirildi

Servet G., sağ olarak ele geçirildi

Yaşanan çatışmada bir polis memuru yaralandı

   İstinye polis merkezine saldırıda bulunan ve Avcılar’da bir polis memurunun yaralanmasına sebep olan Servet G., Sarıyer’de sağ olarak ele geçirildi. Bu sırada yaşanan çatışmada Fatih Çelik isimli polis memuru yaralandı. Olaydan sonra İstanbul polisi alarma geçti. Yaşanan hareketlilik polis telsizi anonslarına da yansıdı.

   Sarıyer Adnan Kahveci Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde saldırganı teşhis eden bir polis memuru, şahsın üzerini aramak istedi. Aranmasına tepki gösteren şahıs, daha sonra yanındaki silahla polis memuru Fatih Çelik’i ateş ederek yaraladı. Cadde üzerinde bir taksiye binerek uzaklaşmak isteyen saldırgan, kısa sürede yakalandı. Saldırgan, gözaltına alınarak İstinye polis merkezine götürüldü. Yaralı polis memuru ise ambulansla Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı.

   Olayın ardından İstanbul polisi alarma geçti. Daha önceki saldırılarda olduğu gibi olay yerinde birden çok saldırganın olma ihtimalini göz önünde bulunduran istanbul polisi, çevreyi ablukaya aldı. Polis ekipleri, olay yerinin yakınında bulunan metro, otobüs ve metrobüs duraklarında şüpheli şahıslar üzerinde çalışma yaptı. Yaşanan bu hareketlilik ise telsiz anonslarına an be an yansıdı. Yapılan anonslarda kaçan şüphelilerden birinin kadın da olabileceği üzerinde duruldu. Polis ekiplerinin olası bir ikinci saldırıya karşı çelik yeleklerini giyerek çalışma yapmaları istendi.

   Bu arada, Fatih Çelik'in yaralandığını televizyonlardan öğrenen yakınları Maslak Acıbadem Hastanesi'ne akın etti. Telaş içinde hastanenin acil servisi önüne gelen aileyi polisler karşılayarak sakinleştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.