Sevgililer, fotoğraf çektirmek için sıraya girdi

Sevgililer, fotoğraf çektirmek için sıraya girdi

Bahçelievler Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla fotoğraf standı kurdu. Etkinlikte çiftler, aileler ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşlar hatıra fotoğraf çektirdi.

Bahçelievler Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü için bir etkinlik düzenledi. Hatıra fotoğraf çektirmek kurulan standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Genç çiftler, aileler, öğrenciler, yalnızlar fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Çekimin ardından fotoğrafları ve gül hediye edilen vatandaşlar hizmetten mutlu olduklarını anlattı.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, herkesin sevgililer gününü kutladı. Develioğlu, “Bu günlerde bazı duyguları öne çıkarmak gerekiyor. Bizde bugünün anısına böyle bir stant kurduk. Birbirine muhabbet duyan insanlar günün anısına dostuyla, arkadaşıyla, kardeşiyle ve eşiyle buraya geldi. Sevdiğine mesaj göndermek isteyenler için o mesajın gönderilmesini sağlıyoruz.” diye konuştu. Bahçelievler Belediyesi olarak nikahı olmayan çiftlere resmi nikah kıyacaklarını da anlatan Başkan Develioğlu, “İlçemizde yaşayan ve resmi nikahı olmayan çiftlerin nikah merasimi ve düğün törenini de yapacağız. Medeni kanunun gereği olan resmi nikahı herkesin huzurunda yapmış olacağız.” dedi.

Günün anısına fotoğraf çektiren Necmiye Oruç, uygulamadan memnun kaldığını belirtti. Oruç, “Çok güzel olmuş. Böyle bir uygulama yaptığı için Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na teşekkür ederim. Ben çok beğendim. Herkese tavsiye ederim buraya gelip fotoğraf çektirsin

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.