Şile Yıldızspor adını 3. Tura yazdırdı

Şile Yıldızspor adını 3. Tura yazdırdı

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu maçında Şile Yıldızspor, evinde Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor’u misafir etti.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu maçında Şile Yıldızspor, evinde Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor’u misafir etti.

Saha ve seyirci avantajı ile mücadeleye başlayan Şile Yıldızspor karşılaşmayı 3-2 kazanarak adını 3. Tura yazdıran takım oldu.

Şile Stadında oynanan mücadeleyi İzmir Bölgesi hakemi Sefa Can Meral, Ercan Akbaş ve Uğur Başdaş hakem triosu yönettiler.

Teknik Sorumlu Adnan Özbağcı’nın çalıştırdığı Şile Yıldızspor mücadeleye Erşen Çilingir, Ömer İnan, Zafer Aydoğdu, Cenk Sarıtaş, Tahsin Hacımustafaoğlu, Bertuğ Bayar, Tolunay Yurtseven, Burak Balaban, Yetkin Demir, Zekeriya Kaçaroğlu ve Fatif Sandallı on biri ile başladı.

Mücadeleye hızlı başlayan Şile Yıldızspor 9.dakikada Bertuğ Bayar’ın golü ile 1-0 üstünlüğü yakaladı. Bu golün iki dakika sonrasında konuk ekip Karacabey Belediyespor Ogün Aytaç Yavuz’un golü ile skoru dengeledi 1-1.

Beraberlik golünden sonra baskılarını sürdüren ev sahibi ekip 31.dakikada Zafer Aydoğdu’nun golü ile ilk yarıyı 2-1 üstünlükle tamamladı.

İkinci yarıya baskılı başlayan Şile Yıldızspor 56 .dakikada Tahsin Hacımustafaoğlu’nun ayağından bulduğu golle skoru 3-1 yaptı.  Bu golden sonra 3 net gol pozisyonundan yararlanamayan ev sahibi ekip 62.dakikada İlker Avşar’ın golüne engel olamadı 3-2.

Bu golle umutlanarak beraberlik golü için ataklar yapan konuk ekip Karacabay Belediyespor, Şile Yıldızspor defansını geçemedi. 4dakikalık uzatma bölümünde de skor avantajını korumayı bilen Şile Yıldızspor mücadeleyi 3-2 kazanarak adını üst tura yazdırmayı bildi.

Galibiyeti taraftarları ile kutladılar

Şile Yıldıspor taraftarlarının büyük destek verdiği ve hiç susmadan 90 dakika boyunca takımını desteklediği karşılaşmanın sonunda tribünlere giden futbolcular galibiyeti taraftarları ile kutladılar.

Kura Çekimi 14 Eylül’de

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekim Töreni, 14 Eylül 2018 Cuma günü saat 11.30’da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu’nda yapılacak. 48 takımın kurada seri başı olacağı 3. eleme turunun müsabakaları tek maç eleme usulüne göre 25, 26 ve 27 Eylül tarihlerinde oynanacak.

Murat Nazik

sile-yildizspor-017.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.