Şile Yıldızspor İstanbul Bafra maçına hazır

Şile Yıldızspor İstanbul Bafra maçına hazır

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grubta ilk hafta maçını deplasmanda Gülsuyuspor karşısında 2-1 kazanarak sezona 3 puanla başlayan Şile Yıldızspor,

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grubta ilk hafta maçını deplasmanda Gülsuyuspor karşısında 2-1 kazanarak sezona 3 puanla başlayan Şile Yıldızspor, Cumartesi günü evinde oynayacağı sezonun ikinci hafta karşılaşması olan İstanbul Bafraspor maçına Şile Stadında yaptığı antremanla devam ederek kampa girdi.

Bu sezon Şile Stadında ilk maçına çıkacak olan Yeşil Beyazlıların antremanı Teknik Sorumlu Vehbi Albayrak, yardımcı hocaları Ahmet Danış ve Ensar Aktaş yönetiminde yaklaşık 2 saat sürdü, ısınma koşuları ile başlayan antreman yapılan çift kale maç sona erdi. Futbolcuların son derece moralli olduğu gözlemlenen çalışmalarda hafif sakatlığı bulunan Deniz ve Ulaş katılmadılar.

Cuma günü hafif ter idmanı yapacak olan Şile temsilcisi Cumartesi Saat:16-00'da oynanacak olan İstanbul Bafraspor maç saatini bekleyecek.

Yıldız : Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz
Şile Yıldızspor Genel Kaptanı Fatih Yıldız “ Sezonun ikinci maçında evimizde oynayacağız, bizim için son derece önemli olan bu karşılaşmada saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak 3 puanı kazanacağımıza inanıyorum. Teknik ekibe ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır. 2. maçımızıda kazanarak hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz " dedi.

Murat Nazik

sile-yildizspor-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.