Şile Yıldızspor şampiyonluğunu ilan etti

Şile Yıldızspor şampiyonluğunu ilan etti

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup lideri Şile Yıldızspor, kendi evinde konuk ettiği Balya Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek ligin bitimine 1 hafta kala mutlu sona ulaştı.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup lideri Şile Yıldızspor, kendi evinde konuk ettiği Balya Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek ligin bitimine 1 hafta kala mutlu sona ulaştı.

Ev sahibi ekibin galip geldiği takdirde şampiyonluğunu ilan edeceği karşılaşma Şile Stadında oynanırken karşılaşmayı Tekirdağ Bölgesi hakemlerinden Levent Buğra Vartemel, Murat Vural ve Ümit Malak hakem triosu yönettiler. Mücadelede 4.hakem olarak Can Berk Yıldız görev yaptı.

Saha ve seyirci avantajıyla mücadeleye hızlı başlayan Şile Yıldızspor ilk yarıyı 23.dakikada Birol Öztürk’ün golü ile 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya tempolu başlayan Şile Yıldızspor 80.dakikada Broulaye Camara’nın golü ile karşılaşmayı 2-0 kazanarak ligi zirvede tamamlamayı garantiledi.

Şile tarihi günlerinden birini yaşadı

Şampiyonluk maçına hazırlanarak her tarafı bayraklarla donatılmış olan Şile Stadyumu tarihi günlerinden birini yaşarken tribünlerde yaklaşık 2 bin futbolsever Şile Yıldızspor’un şampiyonluğuna tanıklık etti. 90 dakika susmayarak takımını destekleyen Yeşil Beyazlı taraftarlar maç sonu şampiyonluğu büyük coşkuyla kutladılar.

2017-2018 Sezonunda ilk kez çıktığı Bölgesel Amatör Ligde müthiş bir sezon geçererek şampiyon olan Şile temsilcisi oynadığı 24 maçta 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 48 puan topladı. En yakın rakibi Belediye Derincespor’a 6 puan fark atarak şampiyon olan Şile yıldızspor ligin son haftasında deplasmanda Somaspor ile karşılaşacak.

Maç sonu kutlama yapıldı

Mücadelenin bitimiyle sahada büyük sevinç yaşanırken futbolcular ve taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Şampiyonluk madalyalarını futbolculara Şile Kaymakamı Salih Yüce ve Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu takarken çekilen hatıra fotoğraflarından sonra şampiyonluk yemeğine geçildi.

Rakip Alibeyköyspor oldu

Şile Yıldızspor 3. Lig Play-off maçında, 10. Grubu Kütahyaspor’un önünde 52 puanla lider tamamlayan Alibeyköyspor ile karşılaşacak.

Murat Nazik

sile-yildizspor-015.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.