Şile Yıldızspor şampiyonluk kupasını aldı

Şile Yıldızspor şampiyonluk kupasını aldı

Geçen sezon BAL ligini Şampiyon bitiren Şile Yıldızspor, Şile Tarihinde yeni bir sayfa açtı.

Geçen sezon BAL ligini Şampiyon bitiren Şile Yıldızspor, Şile Tarihinde yeni bir sayfa açtı. Şile’nin ilk profesyonel takımı olma ünvanını kazanarak 3.Lige Çıkan  Şile Yıldızspor bu akşam Şile Belediyesi Nikah salonunda yapılan muhteşem törenle şampiyonluk kupasını aldı.

 

Şile’mizi ilk kez profesyonel lige çıkardık

Selin Dilmen Yıldırım’ın sunumunu yaptığı program kokteyl’le başladı. Selin hanım takdimini yaptıktan sonra ,konuşmasını yapmak üzere Şile Yıldızspor Kulübü Başkanı Hasan Çiftçi’yi kürsüye davet etti. Başkan Hasan Çiftçi’nin heyecanına diyecek yoktu. Çiftçi " Çok büyük emekler harcayarak buraya geldik. Şile’mizi tarihinde ilk kez profesyonel lige çıkarttık. Mevlamıza şükürler olsun, bundan sonrada daha üst liglere çıkmak için mücadele edeceğiz. Gençliğe sahip çıkmak onların ellerinden tutmak ayrıca bir onur benim için. Bundan sonra profesyonelce hizmet etmeye devam edeceğiz. Alt yapıya çok önem vereceğiz, bunun içinde çok değerli hocamızı getirdik. Bundan sonra amacımız alt yapımızdan futbolcu yetiştirip Şile’mize yeni değerler kazandırmayı planlıyoruz. Tüm anne ve babalardan ricam çocuklarını alt yapımıza teslim etmeleridir. Şile Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu, Şile Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Ocaklı, diğer siyasi parti ilçe Başkanları ve İş adamlarımızın desteği ile daha iyi yerlere gelmek için mücadelemize devam edeceğiz. Taraftarlarımızı da unutmadım onlara çok teşekkür ediyorum ve bu senede desteklerini bekliyorum. Bu kupa Şile’mize armağan olsun " dedi.

Desteğimiz devam edecektir

Şile Yıldızsporun 3. Lige Çıkmasında büyük emeği ve katkıları olan Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu " Biz bugün bu salonda çok önemli bir organizasyona şahitlik ediyoruz. Bu mütevazi organizasyon aslında mütevazi olmayan bir töreni temsil ediyor. Burada BAL Liginden 3.Lige profesyonele çıkmış bir takımın Şampiyonluk neticesinde elde ettiği başarı neticesinde hak ettiği bir kupayı kendilerine takdim edecekler. Bunu son derece önemsiyorum, çünkü o maceraya o serüvene şahitlik eden bir kardeşinizim. Uzun bir maraton, uzun bir mücadele ve özverili bir çalışmayla bu kupa kazanıldı. Amatör bir kulübün Şile gibi mütevazi bir kasabanın yine mütevazuyu burada eksik etmicem otuz beş bin nüfuslu hem kaynakları itibariyle, hemde nüfusu itibariyle, hem seyirci potansiyeli itibariyle, yüreği zengin, ama yüreği kalabalık bir ekip olarak başardığı bir mücadelenin taçlandığı bir törendeyiz. Ben gerçekten bu anlamlı törenin oluşmasında, bu kupanın Şile’ye getirilmesinde katkısı olan başta kulüp başkanıma, teknik ekibe ve futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ederim. Çünkü biz inandık, sizlerde inandınız o tarihlerde bir yıl boyunca kimse Şile Yıldızın bu kupayı alacağına, bu lige çıkacağına ihtimal dahi vermeyenler vardı. Biz bundan önce desteklediğimiz gibi bundan sonrada desteklemeye devam edeceğiz. Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum dedi.

Şile Yıldızsporu kutluyorum

Türkiye Futbol Federasyonu As Başkanı ve Türkiye Amatör Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez " Bizler amatör kulüplerimizi takip ediyoruz ve alt ligleri 2.3 liginde zannediyorum 5-6 senedir biraz daha sesinin duyulduğunu düşünüyorum.Bu alt liglerin gelişmesi ile ancak Türk sporu ve futbolu gelişebilir. Ben bu yüzden alt liglere ve amatörlere önem veriyorum ve başarının buradan geleceğine inanıyorum.Bu kupa törenleri aslında genelde sahalarda veriliyor.Ama bende o sahalardan gelen bir insan olarak ve otuz beş bin nüfusu olan beldenin bu işi ne kadar önemsediğinin ve değer verdiğinin önemini biliyorum. Şile’yi buraya getirdikleri için Öncelikle kaymakamımıza, belediye Başkanımıza, kulüp başkanımıza, teknik kadromuza ve futbolcu kardeşlerimize  teşekkür ediyorum.Eski bir sporcu olarak sporcu kardeşlerime bir tavsiyem var.Bu günler geçer  başarının gelmesi bir aşktır.Kupayı alırsınız aşk biter.Kendinize yeni hedefler koyarak aşkınızı devam ettirebilirsiniz .benim kupa verdiğim takımlar hep daha ileriye gittiler, inşallah Şile Yıldızsporda daha üst liglere çıkacaktır" dedi.

Konuşmaların ardından kupa törenine geçildi

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ve Futbol Federasyonu As Başkanı Ali Düşmez birlikte Şampiyonluk kupasını  Şile Yıldızspor Kaptanı Kaleci Erşen Çilingir’e takdim ettiler. Tüm futbolcular ve teknik heyet kupayı kaldırarak, kupanın tadını çıkardılar.

bolgeninsesi.com

sile-yildizspor-kupa-toreni.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.