Şile Yıldızspor yarışı bırakmıyor

Şile Yıldızspor yarışı bırakmıyor

İstanbul Süper Amatör Klasman A Grubu 7. hafta mücadelesinde Kocasinan ile Şile Yıldızspor takımları Paşabahçe Stadında karşılaştılar.

İstanbul Süper Amatör Klasman A Grubu 7. hafta mücadelesinde Kocasinan ile Şile Yıldızspor takımları Paşabahçe Stadında karşılaştılar. Yeşil Beyazlı Şile temsilcisi ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup ederek kötü gidişe son verdi.

Karşılaşmayı Ardıl İlgin, Ahmet Gökhan Akdeniz, Emrah Altındağ ve Ali Koç hakem triosu yönetti.

Oktay Akgül’ün talebeleri oyuna etkili başladı 5. dakikada sol kanattan geliştirdiği atakta ceza sahası içinde Kocasinan defans oyuncusu Sedat Can topa eliyle müdahale edince, hakem Ardıl İlgin beyaz noktayı gösterdi.

Topun başına geçen Uğur Kaplandar kötü bir vuruşla topu auta attı. İlk yarıda yeşil beyazlı ekibin baskılı oyunun golü getirmedi ve mücadelenin ilk devresi 0-0 eşitlikle geçildi.

Şile Yıldızspor golle başladı

İkinci yarıya hızlı başlayan Şile Yıldızspor 48. dakikada Ahmet Akyüz’ün ara pasında topla buluşan Murat Açıkel’in şık golü ile 1-0 üstünlüğü yakaladı.

Baskılı oyununu sürdüren Şile Yıldızspor 80. dakikada Erdi Yeşiltepe’nin golü ile maçın sonucunu belirledi 2-0. Çok önemli bir galibiyet alan Şile Yıldızspor, puanını 14’e yükseltirken gelecek hafta Alibeyköyspor ile karşılaşacak. 1 puanda kalan Kocasinan gelecek hafta Küçükköyspor ile karşılaşacak.

Stat: Paşabahçe

Saha Komiseri: Fuat Demir

Hakemler: Ardıl İlgin, Ahmet Gökhan Akdeniz, Erhan Altındağ, Ali Koç

Şile Yıldız: Mesut, Sezgin, Sadık, Aykut, Mesut, Şenol, Ahmet, Samet( 40 Murat), Erdi, Uğur (85 Yusuf), Kante (80 Emre)

Teknik Sorumlu: Oktay Akgül

Kocasinan: Mahmut, Ergin, Adem, Erhan (Mert), Serhat, Sedat, Murat, Serkan (72 Muhammet), Yunus, Adem, Faruk (67 Mahmut)

Teknik Sorumlu: Ergün Albayrak

Akgün Çokgez

sile-yildizspor-010.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.