Şile Yıldızspor’dan muhteşem dönüş

Şile Yıldızspor’dan muhteşem dönüş

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grubun şampiyonluk adayı iki takımı Şile Yıldızspor ile İstanbulspor Şile Stadında karşı karşıya geldiler.

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grubun şampiyonluk adayı iki takımı Şile Yıldızspor ile İstanbulspor Şile Stadında karşı karşıya geldiler. Konuk ekip İstanbulspor iki farklı üstünlüğü yakalamasına rağmen Şile Yıldızspor son yarım saatte üç gol bularak rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Karşılıklı ataklarla başlayan mücadelenin 7.dakikasında İstanbulspor galibiyet golünü buldu. Kornerden gelen topu Şile Yıldızspor defansı uzaklaştıramayınca topa son dokunan Bartu Baladin kafa ile topu filelere yollayarak takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı.

Yediği golden sonra seyircisinin desteği ile etkili ataklar yapan Şile Yılıdızspor, Serge Arsene ile net fırsatı değerlendiremezken, Uğur Kaplandar’ın şutu direkten oyun alanına döndü. İlk yarı İstanbulspor’un üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayıp ve oyunu rakip yarı alana yığarak beraberlik golü arayan ev sahibi ekip, defansında açıklar vermeye başladı. 52.dakikada sarı siyahlı İstanbulspor, Semih Ramazan’ın kafa golü ile 2-0 üstünlüğü yakaladı.

Oyuncu değişikliği maçı çevirdi

Yediği golle oyun disiplininden kopmayarak baskılar yapmaya devam eden Şile Yıldızspor, oyuncu değişikliğine gitti. Sahaya Erdi Yeşiltepe ile Murat Açıkel’i süren Şile Yıldızspor’un Teknik Sorumlusu Vehbi Albayrak oyunun tamamen hakimi oldu. Yeşil Beyazlılar 60.dakikada kazandığı penaltı atışı Emre Turko ile filelere yollayarak farkı bire indirdi 1-2. Bu golden sonra tüm hatları ile İstanbul kalesinde pozisyon üreten Vehbi Albayrak’ın talebeleri 66.dakikada Erdi Yeşiltepe’nin kafa golü ile skoru eşitledi 2-2.

Şile Yıldızspor taraftarları hiç susmadı

Beraberlik golünden sonra seyircisininde büyük desteği ile baskılar yapan Şile Yıldızspor, 78.dakikada Murat Açıkel’in ceza sahası dışından çektiği şutun filelerle buluşması ile 3-2 üstünlüğü yakaladı. Kalan sürede skoru korumayı bilen Şile temsilcisi zorlu mücadeleyi kazanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi.

Bu galibiyetle 9 Puana yükselen Şile Yıldızspor önümüzdeki hafta deplasmanda 1877 Alemdağspor ile karşılaşırken, İstanbulspor evinde Taksimspor’u misafir edecek.

STAT : Şile Stadı

HAKEMLER: Şerif Şahin – Hüseyin Can – Okan Coşkun
SAHA KOMSERİ : Erdem Rizeli
ŞİLE YILDIZSPOR : Mesut, İshak, Tolga, Muhammet, Sadık, Berkan, Ahmet, Uğur, Serge, Osman, Emre
YEDEKLER : Mustafa, Murat, Sezer, Erdi, Deniz, Yakup, Yusuf,
TEKNİK SORUMLU : Vehbi Albayrak
İSTANBULSPOR: Özgür, Emir, Ufuk, Gökhan, Ege, Birkan, Uğur, Bartu, Erdem, Aytaç, Semih
YEDEKLER : Elyamin, Orhun, Meriç, Patrick, Ali, Furkan, Emir
TEKNİK SORUMLU : Tayfun Rıdvan Albayrak

sile-yildizspor-008.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.