Şile'de sevinen taraf İstanbul Kastamonuspor oldu

Şile'de sevinen taraf İstanbul Kastamonuspor oldu

Süper Amatör Lig 2.Grubta zirve mücadeles veren Şile Yıldızspor, evinde misafir ettiği İstanbul Kastamonuspor önünde iki kez öne geçmesine rağmen uzatma dakikalarında yediği golle 3-2 mağlup olarak hedefinden uzaklaştı.

Süper Amatör Lig 2.Grubta zirve mücadelesi veren Şile Yıldızspor, evinde misafir ettiği İstanbul Kastamonuspor önünde iki kez öne geçmesine rağmen uzatma dakikalarında yediği golle 3-2 mağlup olarak hedefinden uzaklaştı.

Şile Stadında oynanan ve Atakan Kozik, Ertunç Kaplan, Ahmet Kayhan hakem triosunun yönettiği ve grubta üst sıraları yakından ilgilendiren mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Şile Yıldızspor oldu. 2.dakikada Ömer Kavlak'la net fırsatı değerlendiremeyen Yeşil Beyazlılar 12.dakikada Ragıp Durmaz'ın karambolde attığı golle 1-0 öne geçtiler. Golden sonrada baskılı oyununu sürdüren Şile temsilcisi Ömer Kavlak, Ragıp Durmaz ve Talat Kuşlu ile girdiği net fırsatlardan sonuç alamadı.

İlerleyen dakikalarda oyuna ortak olarak ataklar yapan konuk ekip İstanbul Kastamonuspor 40.dakikada serbest vuruştan Taşkın Gökçe'nin golü ile ilk yarının sonucunu belirledi 1-1.

İkinci yarıya beraberliği bozmak isteyen iki takımda atak oynayarak başladılar, iki takımında yakaladığı net fırsatlarda başarılı olan takım Şile Yıldızspor oldu, 70.dakikada Zafer Aksoy attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra oyunda üstünlüğü ele alan Fatih temsilcisi İstanbul Kastamonuspor 81.dakikada penaltı atışı kazandı, topun başına geçen günün başarılı isimlerinden Taşkın Gökçe, topu filelere yollayarak skora denge getirdi 2-2.

Normal süresi berabere biten karşılaşmada 5 dakika uzatma bölümüne geçildi, herkes Şile Yıldızspor'dan gol beklerken konuk ekip uzatma bölümünde Taşkın Gökçe'nin golü ile maçı deplasmanda 3-2 kazanmasını bildi.

STAT : Şile
HAKEMLER: Atakan Kozik - Ertunç Kaplan - Ahmet Kayhan
SAHA KOMSERİ : Salim Özgülüş
ŞİLE YILDIZSPOR : Mustafa, Melik, Arif, Ahmet, Ömer, Zafer, Erkan, Talat, Fatihcan, Ömer, Ragıp
YEDEKLER : Gökhan, Cihan, Vedat, Faik, Tugay, İsmail, Barış
TEKNİK SORUMLU : Vehbi Albayrak

İST. KASTAMONUSPOR: Barış, İsmail, Mert, Ramazan, Feyzullah, Taşkın, Murat, Gökhan, Savaş, Mustafa, Kerem
YEDEKLER : Ergin, Çağlar, Mert, Berke, Fatih
TEKNİK SORUMLU : Birol Yalçın

istanbul-kastamonuspor.jpgistanbul-kastamonuspor2-001.jpgistanbul-kastamonuspor3.jpgistanbul-kastamonuspor4.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.