Silivri'de atıl park yenileniyor

Silivri'de atıl park yenileniyor

Silivri'de atıl bir halde duran Gazanfer Pala Parkı’nda başlatılan çalışma ile bölge modern ve yeşil bir alana kavuşturulacak.

Okulun hemen yanında bakımsız halde bulunan, mahalle sakinlerinin akşam saatlerinde geçmekten çekindiği park alanı, gezi yolları, parklar, oturma alanlarıyla aydınlık, modern ve yemyeşil bir görünüme kavuşacak.

 

IŞIKLAR, MAHALLE SAKİNLERİNE BİLGİ VERDİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ile birlikte Gazanfer Pala Parkı’nda başlayan çalışmaları inceledi. Mahalle sakinlerine yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Işıklar, Gümüşyaka Trakyalılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni de ziyaret etti. Park çevresindeki duvarların tamamen kaldırılacağını, parka girişte hiçbir engel kalmayacağını söyleyen Başkan Işıklar, çalışmaların Aralık ayı sonunda tamamlanacağını ifade etti.

 

GAZANFER PALA PARKI’NDA NELER YAPILACAK?

Gümüşyaka Mahallesi’nde 2. Cadde üzerinde toplam 3400 m2 alanda gerçekleşecek Silivri Belediyesi Gazanfer Pala Parkı Projesi kapsamında; 1760 m2 yeşil alan ve 1640 m2 sert zemin uygulaması yapılacak. 300 kişi kapasiteli çok amaçlı açık alan düzenlemesi olacak parkta, çocuk oyun alanları ve fitness alanı da yer alacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.