‘Silivri’nin hizmet almasını İSKİ engelliyor’

‘Silivri’nin hizmet almasını İSKİ engelliyor’

Silivri Belediye Başkanı Işıklar, İSK'ye veryansın etti. Kurum binasını taşımadıkları için otopark sorununu çözemediklerini söyleyen Işıklar, "İşi yavaştan alıp, süreci uzatıyorlar. Boşaltmazlarsa binanın etrafını çevirerek, ‘Silivri’nin hizmet almasını İ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kavaklı Mahallesi'nde düzenlenen halk toplantısında hizmet yapamamaktan dert yandı. Belediyenin hizmet yapmasının engellendiğini söyleyen Işıklar, Silivri'nin en önemli sorunu olan  otopark sorununun, İSKİ binasının taşınmaması nedeniyle çözülemediğini dile getiren Işıklar, “Defalarca uyarmamıza rağmen bir sonuç alamıyoruz. Silivri merkezdeki katlı otopark projemizi, İSKİ binasının boşaltılmaması nedeniyle başlatamıyoruz. İşi yavaştan alıp, süreci uzatıyorlar. Eğer ay sonuna kadar binayı boşaltmazlarsa binanın etrafını çevirerek, ‘Silivri’nin hizmet almasını İSKİ engelliyor’ yazacağım” dedi.

KAVAKLI'YA NELER YAPILACAK?

Işıklar, daha sonra Silivri Belediyesi'nin 2013 yatırım programı kapsamında Kavaklı Mahallesi'nde yapacaklarını anlattı: Fulya Caddesi’nde 1670 ton, Futbol Sahası yanı Görgülü Sokak’ta 411 ton asfaltlama çalışması gerçekleştirilecek. Dere Sokak üzerinde çocuk oyun alanı oluşturularak, oyun grubu montajı yapılacak. Başak Sokak üzerinde de çocuk bahçesi alanı oluşturularak bölgede sert zemin döşemesinin ardından, satranç oyun alanı ve oyun grubu montajları gerçekleştirilecek. Mahallede çocuk oyun alanlarının yetersizliği ile ilgili yaşanan sıkıntı yeni oyun alanları ile ortadan kalkacak.

Işıklar ayrıca, Kavaklı’da Aydın Üniversitesi’ne tahsis edilen ve planlarda üniversite alanı olarak işletilen arazinin yerini de göstererek Kavaklılı hemşerilerine üniversitenin çok yakın zamanda inşaat çalışmalarına başlayacağını müjdeledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.