Şişli Belediyesi’nde skandal bir iddia daha!

Şişli Belediyesi’nde skandal bir iddia daha!

Şişli Belediyesi’nin topladığı ve bağışlanan yardımların depolandığı makine ikmal müdürlüğündeki yardımların yok olduğu iddia edildi.

ŞİŞLİ GAZETESİ OLARAK UYARMIŞTIK

Şişli Gazetesi olarak aylardır Şişli Belediyesi’nde sıkıntıların devam edeceğini iddia etmiştik. Bu iddialarımızın üzerinden çok geçmeden gazetemize gelen bir ihbardaki iddia  Şişli’yi yine Türkiye gündemine oturtacak.

Şişli Gazetesi olarak gelen iddiaları araştırdığımızda şok edici bilgilere ulaştık.  

VAN DEPREMİ VE SOMA  İÇİN TOPLANAN YARDIMLARIN

BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ YERLERİNE ULAŞTIRILMADI

Şişli Belediyesi Van ve Soma’daki yaşanan facialarda toplanan yardımların büyük bir bölümünün  Şişli Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü’nün deposuna kaldırıldığı iddia edildi.  

YARDIMLAR BELEDİYENİN DEPOSUNDAN KAYBOLDU

Şişli Halkı’nın bağışladığı ve Şişli Belediyesi’nin topladığı bağışlar  Makine İkmal Müdürlüğü’nde toplanmıştı. Sonra duyarlı bir okuyucumuzun gazetemizi arayarak Şişli Belediyesi’nin depo olarak kullandığı Makine İkmal Müdürlüğü’ndeki yardımların saklandığı ihbarında bulundu.

YARDIMLAR ÇAĞLAYAN’DA ÖZEL BİR DEPOYA SAKLANDI

Yaptığımız araştırmalarda da makine ikmal müdürlüğünün deposundan kaybolan yardımların Çağlayan’da ki özel bir depoya saklandığı bilgisine ulaştık.

YARDIMLAR MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNDE KULLANILACAKTI

Toplanan bu yardımların milletvekili seçim yarışının yaşanacağı bu günlerde kaybolması endişeleri daha da artırdı. Gazetemize gelen ihbarlarda bu yardımların milletvekili seçimi için kullanılacağı iddia ediliyor.

ÇAĞLAYAN’DAKİ O ÖZEL DEPO KİME AİT?

SAKLANAN BU YARDIMLARI KİM DAĞITACAK?

Toplanan bu yardımları kimin aldığı, Çağlayan’daki o deponun kime ait olduğu ortaya çıkacak netleşeceği ifade ediliyor. Önümüzdeki günlerde bu yardımları da kimin dağıtacağı merak konusu oldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.