Şişli Halide Edip Adıvar'daki yangın korku dolu anlar yaşattı!

Şişli Halide Edip Adıvar'daki yangın korku dolu anlar yaşattı!

Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi’ndeki bir kumaş deposunda çıkan yangın mahallede kordu dolu anların yaşanmasına neden olurken yangın sonrası da acı kareler ortaya çıktı.

Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi’nde gece vakti korku dolu anlar yaşandı. Bilinmeyen bir nedenle bir depoda çıkan yangın mahalleliyi ayağa kaldırdı.

Yangın, Halide Edip Adıvar Mahallesi Tanır sokakta meydana geldi. 7 katlı binanın bodrum katında bulunan kumaş deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

sisli-halide-edip-adivar-mahallesi-nde-yangin2.jpg

YANGINDAN ETKİLENEN KEDİ KURTARILAMADI

Şişli Halide Edip Adıvar Mahallesi’ndeki bir kumaş deposunda çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Kumaş deposuna giren itfaiye ekipleri dumandan etkilenen kediyi hayata döndürmek için yoğun çaba sarf etti ancak tüm çabalara rağmen kedi öldü.

Yangına müdahale eden ekipler kumaş deposunda dumandan etkilenmiş kedi buldu. Hemen dışarı çıkarılan kedi, ekipler tarafından itfaiye aracına getirildi. Talihsiz kediye uzun süre kalp masajı ve suni teneffüs yapan itfaiye ekiplerinin tüm çabasına rağmen kedi hayata tutunamadı.

sisli-halide-edip-adivar-mahallesi-nde-yangin1.jpg

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP ETTİ

Yangının ardından sokağa dökülen bina sakinleri itfaiye ekiplerinin çalışmalarını yakından takip etti. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, depoda maddi hasar meydana geldi. Yangının kesin çıkış nedeni ise itfaiye ekiplerinin yapacağı çalışmanın ardından belirlenecek.

sisli-halide-edip-adivar-mahallesi-nde-yangin3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.