Şişli Sanayipor-Anadoluhisarspor 0-4

Şişli Sanayipor-Anadoluhisarspor 0-4

İstanbul Süper Amatör Lig’de Şişli Sanayispor, Anadoluhisarspor’a ev sahipliği yaptığı maçta 4-0 mağlup oldu.

 

 Mavi beyazlı takım kendi sahasında ardarda gelen 4 golle mağlup oldu. Anadoluhisar’da   10 numaralı formaya sahip Orhan Seğmen  bütün gollere imza attı. Maçta ilk gol 32’inci, ikinci gol 43’üncü, üçüncü gol 44’üncü ve son gol ise 58’inci dakikada geldi. Maçı Ozan Bileyici ve yardımcıları Yusuf Bektaş, Sinan Bilen yönetti . 85’inci dakikada  Şişli Sanayispor  kullandığı penaltı vuruşunu golle buluşturamadı. Maçın galibi, attığı 4 golle  ligde 12’inci sırada olan Anadoluhisarspor Kulübü oldu.

Maçta  31’inci dakikada Anadoluhisarlı oyuncu 6 numara Fırat Önder, 11 numaralı oyuncu Mustafa Öner 60’ıncı dakikada , 8 numaralı Mehmet Eren 72’inci dakikada, Şişlisanayispor’da ise 24 numaralı oyuncu Emre Aydın 70’inci dakikada, 4 numaralı oyuncu sarı kart gördü. 

Murat Bıyıklı

Anadoluhisarspor oyuncusu

"Biliyorsunuz geçen sene de kulübümüz yıkıldı. Dibe battık ama yavaş yavaş çıkmaya başladık. Bizim için büyük bir travma oldu. Kulübümüz geçen sezon başından beri  şansızlık yaşıyordu. Birkaç haftadan beri  şanssız goller yiyorduk fakat 2 haftadır kazanıyoruz.Bu çıkışımız devam edecek ve Anadolu Hisarı kendini kanıtlayacak."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.