Şişli’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı gerçekleşti

Şişli’de 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı gerçekleşti

Şişli, Maçka Parkı’nda 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinliği gerçekleşti. Anma programına Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’de katıldı

Şişli, Maçka Parkı’nda 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinliği gerçekleşti. Saat 08.50 sularında başlayan anma programında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenk bırakma töreni düzenlendi.

Törene, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün yanı sıra çok sayıda partili, öğrenciler ve vatandaşlar da katıldı. Çelenk bırakma töreninin ardından, Şişli’de bulunan Atatürk Müzesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

TÖREN, CRR KONSER SALONUNDA DEVAM ETTİ

Müze açılışının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlediği etkinlik başladı. Konser salonundaki etkinliğe İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü katılım gösterdi.

CRR Konser Salonu’nda 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı kapsamında lise öğrencilerinin hazırladığı bir oratoryo izlendi. 10 Kasım ile ilgili şiir ve kompozisyon yarışmalarında derece alan öğrencilere ödülleri takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.