Şişli'de Köpekler Poşetsiz Sokağa Çıkmıyor

Şişli'de Köpekler Poşetsiz Sokağa Çıkmıyor

Özellikle engelli hayvanların yaşam hakları konusunda farkındalık çalışmaları ile tanıdığımız sanatçı Tuna Arman, Şişli Belediyesi’nin sahipli köpekler için hayata geçirdiği projenin gönüllü elçisi oldu.

Şişli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sahipli köpekler için yeni bir proje hayata geçirdi. Projenin gönüllü elçisi sanatçı Tuna Arman oldu. Arman, köpeklerin tasmalarına ve zincirlerine takılan, pembe ve mavi olmak üzere iki rengi bulunan özel poşet dispenserlerinin hayvan dostlarıyla birlikte sahada tanıtımını yaptı. 
Projenin gönüllü elçisi hayvan dostu Tuna Arman, köpeklerin üzerinde taşınan bu aparatlar sayesinde gezintiye çıkan köpeklerin kakalarının rahatlıkla toplanabileceğini söyledi. Engelli köpekleri Cango, Toprak ve Safiye ile birlikte kameralar karşısına geçen Arman, içinde poşet bulunan tasma aparatlarını ilk kez kendi köpeklerinde denediğini belirterek Şişli Belediyesi’nin bu hizmetinden çok memnun kaldığını söyledi. Arman, projeyi “Poşetsizçıkmamabi” sloganı ile sosyal medya hesaplarında da paylaşarak farkındalık çalışmasına destek oldu.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.