Şişli'de Okula Molotoflu Saldırı!

Şişli'de Okula Molotoflu Saldırı!

Şişli'de kimliği belirsiz bir grup Fuat Soylu İlköğretim Okulu'na molotofkokteyli attı. Okulda maddi hasar meydana gelirken polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Şişli'de dün gece sıcak saatler yaşandı. Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Spor sokak üzerinde bulunan Fuat Soylu İlköğretim Okulu'na dün 22.00 sıralarında kimliği belirsiz kişilerce molotofkokteyli saldırı düzenlendi.

Yüzleri maskeli saldırganlar Şişli'deki İlköğretim Okulu'nun giriş kapısına molotofkokteyli atarken sınıfların da camlarını kırdı. Yükselen dumanları fark eden mahalle sakinleri durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını büyümeden kontrol altına aldı.

Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Çevrede toplanan mahalle sakinleri ise olaya tepki gösterdi. Mahalle muhtarı Alattin Alkılıç, 'Daha önce böyle bir olay yaşamamıştık. Çocuklarımız burada okuyor. Çok üzüldük' diye konuştu. Saldırganların gören bir görgü tanığı ise şahısların yüzleri maskeli idi okula Molotof attılar ve kaçtılar sırtlarında çanta vardı' ifadelerini kullandı. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.