Şişli'de Sarıgül'ü korkutan aday!

Şişli'de Sarıgül'ü korkutan aday!

AK Parti Şişli Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Ünal, yerel seçimlerde Şişli için çok iddialı konuşurken, Mustafa Sarıgül'le aralarında geçen ilginç bir diyaloğu da aktardı.

 Başbakan Erdoğan,  yerel  seçim öncesi  düzenlenen etkinliklerde  AK Parti'nin belediye başkan  adaylarını bir bir  açıklıyor .   Açıklanan  ismlerle bir çok ilin belediye başkan adayı belli olurken, gözler ise özellikle   İstanbul  ve ilçelerinde... 

Adayların  henüz  açıklanmadığı  İstanbul'da aday adayları  ise seçilmeleri halinde  sunacakları hizmetleri  bir bir halka anlatmaya  devam ediyor .

İstanbul  da ç alışmaların  yoğun bir  şekilde sürdüğü kritik ilçelerden biri de Şişli olarak  ön plana
çıkıyor. Haber7'ye konuk olan ve Mustafa Sarıgül'le arasında geçen  ilginç  bir diyalogu  paylaşan  Şişli AK  Parti  aday adayı Ahmet Ünal ise Şişli için çok iddialı konuşuyor...

20 BİN  KİŞİ  BİRE BİR TANIRIM


Bugüne kadar gerek , gerek siyaset ve gerekse STK'larda yaptığı  çalışmalarla  adını duyuran Ünal, aslen Sivaslı olduğunu ancak doğma  büyüme  Şişli'li olduğunu ve Şişli'de bir çok derneğin  kuruculuğunu  yaptığını dile getirerek, ''Şişli'den  yüzlerce  çocuğun  okula  kaydını ben yaptırdım.  Yüzlerce  hastanın hastane işlerinde ben de bulundum onlara  yardımcı  oldum. Yani  toplumun   tüm   katmanları  ve kesimlerinin meseleleri ile çok  yakından  ilgilendim . O yüzden  Şişli'de  yaşayan  20 bin  kişiyi  bire bir tanırım.'' dedi.

ŞİŞLİ SOLUN  KALESİ  DEĞİL!

Şişli'nin solun  kalesi  olduğuna yönelik söylemlere  katılmadığını  ifade eden Ünal, 84 ve 94 seçimlerinde Anavatan Partisi'nin iki defa burada belediye  kazandığını  99 seçimlerinde  Şişli'yi devir  alan  Mustafa Sarıgül'ün de Anadolu  insanlarına   yakın  olarak bu bölgede seçim kazandığını  söyledi. Bu seçim de Sarıgül'ün olmayışı ve kendilerinin bölgedeki hakimiyetini  göz  önünde bulundurduklarında  rahatlıkla  Şişli'yi  alabileceklerini aktaran  Ünal, bu iddiasını Şili'de yapılacak her hangi bir  anketin  de  rahatlıkla  teyit edebileceğini söyledi.

ÜNAL İLE  SARIGÜL  ARASINDA  İLGİNÇ  DİYALOĞ

2009'da Mustafa Sarıgül'ün bir  anket  yaptırdığını ve halka bugün seçim olsa hangi adaya oy verirsiniz  diye sorduğunu, söz konusu  ankette  kendi isminin  yer   aldığını  ifade eden Ünal, ''Acaba Mustafa Sarıgül'ün bu  anketi  neden yaptırdı?'' diye sorarak, Sarıgül'le  anket   sonrası ilk  karşılaşmasında  aralarında geçen  ilginç  diyalogu şu sözlerle ifade ediyor; '' Kendisi anket   sonrası  öyle bir hisse kapılmış ki bana 'aynı yörenin  insanlarıyız  birbirimize rakip  olmayalım' dedi. Ben de kendisine ben belediye başkan adayı deyilim ki neden sana  rakip  olayım dedim''

ŞİŞLİ NİŞANTAŞI'NDAN İBARET DEĞİL

Şişli'nin  sorunlarının  çok iyi bildiğini ve hem işi hem de mesleği gereği kent yönetimine  hâkim olduğu dile getiren Ünal,  herkesin  Şişli'yi Nişantaşı'ndan ibaret saydığını oysa ki Şişli'nin geri  planda  halledilmesi ve  çözülmesi  gereken bir çok, kronik sorunun  olduğunu sözlerine ekleyerek, '' Halide Edip Adıvar ve Paşa Mahallesi'n de açılmamış sokaklar var, Yayla Mahallesi'nde  okul  sıkıntısı var, Kuştepe'nin  Alev  sokağında kanal   sorunu  var, İzzetpaşa sokağında mülkiyet problemi var, Bomonti'de ibadethane ihtiyacı var, Mecidiyeköy'de mülkiyet  sorunu  var,  Gülbağa  mahallesinde itfaiye ve ambulansın giremediği sokaklar var. Bu  sorunları  göreve geldiğimizde çözeceğiz.'' şeklinde konuştu.

PARK   SORUNUNA  ADA BAZLI  ÇÖZÜM

Şişli'nin en önemli ve kangren haline gelen  otopark yeşil   alan  ve  oyun   parkı   sorununun  da farkında, olduklarını  aktaran  Ünal, bu  sorunları  ise ada bazlı imar  planları  ile çözecekleri ancak bu  dönüşümü   gerçekleştirirken  de asla halkın iradesi dışında yapmayacaklarını söyledi. 

''SARIGÜL ŞİŞLİ'Yİ EN  BORÇLU  BELEDİYE HALİNE GETİRDİ''

Mustafa Sarıgül'ün Ankara  odaklı  siyaset yaptığını ve Şişli'nin  kaynaklarının  Türkiye'nin dört bir tarafına harcayarak Şişli Belediyesi'nin Türkiye'nin en  borçlu  belediyesi haline getirdiğini iddia eden Ünal, bu  yüzden  Şişli  hizmet   alamayarak  olması gereken yerde  olmadığını ifade etti.

HEDEF 5  YIL   SONRA   YÜZDE  70 OY!

Ünal, bu seçimleri  kazanmaları  halinde 5  yıllık   hizmet   sonrası  yapılacak ilk  yerel  seçimlerde yüzde  70  oranında  oy hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.