Şişli'de yangın paniği

Şişli'de yangın paniği

Bomonti'de bulunan bir ayakkabı deposunda çıkan yangın paniğe neden oldu. Depo içinde bulunan mazot tankının patlama ihtimaline karşı geniş güvenlik önlemleri alan itfaiye, yangını uzun uğraşlar sonucu söndürdü.

Edinilen bilgiye göre, saat 10.00'da Bomonti Dişhu Sokak'taki 5 katlı bir binanın zemin katında bulunan ayakkabı deposunda çıkan yangın çevrede paniğe neden oldu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye erleri, zaman zaman zor anlar yaşadı. Alevleri depo içindeki mazot tankına ulaşmadan kontrol altına alan itfaiye, olası bir faciaya da engel oldu. Ayakkabı deposunun bulunduğu binada çalışanlar da dumandan etkilendi. 

Dumandan etkilenen bir vatandaş, "Birden dumanlar kapladı etrafı. Biz alt tarafta çalışıyoruz. Camdan dumanlar gelince farkına vardık. Yangının neyden çıktığını bilmiyoruz. Cumartesi günleri çalışmıyorlar. Mahsur kalan yok" dedi. 

İtfaiyenin uzun uğraşları sonucu kontrol atına alınan yangın nedeniyle depoda bulunan ayakkabılar kül oldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.