Şişli'de zabıta kapkaççıyı kovaladı!

Şişli'de zabıta kapkaççıyı kovaladı!

Şişli Belediyesi zabıta ekipleri, Abide- Hürriyet Caddesi’nde kapkaççıları kovalamasıyla kapkaça uğrayan kadın çantasına kavuştu.

Şişli Abide-i Hürriyet Caddesi’nde Libyalı bir kadının çantasını bindikleri otomobille kapkaç yaparak çalan şüphelileri Şişli Belediyesi zabıta ekipleri sirenler çalarak kovaladı.

Yakalanacağını anlayınca çantayı yola fırlatan şüpheliler, otomobili de bırakıp yaya kaçtı. Şüphelilerin kaçma anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, polis ekipleri kaçan kişileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

KADIN KORONAVİRÜS TESTİ YAPTIRMAK İSTEMİŞTİ

Olay, Abide-i Hürriyet Caddesinde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Koronavirüs testi yaptırmak için dışarıya çıkan 5 kişilik Libyalı aile, Şişli meydanına geldiğinde 34 ET 8898 plakalı otomobilden inen bir kişi, kadının çantasını alıp otomobil ile kaçmaya başladı. Libyalı kadın olayın ardından çığlıklar atmaya başladı.

ZABITA EKİBİ SİREN ÇALARAK TAKİP ETTİLER

O sırada olay yerinde geçen kadının çığlıklarını duyan Şişli Belediyesi zabıta ekipleri, hızla yanlarında geçen 1 kadın 3 kişinin bulunduğu otomobili siren çalarak takibe başladı.

Şüpheliler Abide-i Hürriyet Caddesinden Koca Mansur Sokak'a girdiler.  Kendilerini takip edenlerin polis olduğunu düşündükleri sanılan şüpheliler, yakalanacaklarını anlayınca otomobili durdurup çaldıkları çantayı da kaldırıma atarak yaya kaçtılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.