Şişli'deki Kavga çocuklara sıçradı. Ömer Sarıgül ile Murat İnönü kavga etti

Şişli'deki Kavga çocuklara sıçradı. Ömer Sarıgül ile Murat İnönü kavga etti

Şişli Belediyesi’ndeki İnönü ile Sarıgül arasındaki kavga çocuklara sıçradı. Mustafa Sarıgül’ün oğlu Ömer Sarıgül ile Hayri İnönü’nün oğlu Murat Erdal İnönü gece geç saatlerde bir barda kavga etti.

ÖMER SARIGÜL İLE MURAT İNÖNÜ BARDA KAVGA ETTİ

Hayri İnönü’nün yeni evlenen oğlu Murat Erdal İnönü geçtiğimiz akşam saat 24.00 sularında bir bara eğlenmeye gitti. Sonrasında Mustafa Sarıgül’ün oğlu Ömer Sarıgül’de Murat İnönü’nün eğlendiği bara geldi.  Barda karşı karşıya gelen Ömer Sarıgül Murat İnönü’ye omuz attı. Sonra kısa süreli bir tartışma yaşandı. Çevredekilerin araya girmesiyle kavga büyümeden önlendi.

KAVGANIN BEDELİNİ GARİBAN İŞÇİLER ÖDEDİ

Sarıgül Ailesi ile İnönü Ailesi arasındaki yaşanan bu tartışmanın bedelini yine gariban işçilere ödettirdiler. Hayri İnönü iki işçinin belediyedeki görevine son verilmesi talimatı verdi.

GECE EĞLENCESİNE BELEDİYEDEN ÖZEL ŞOFÖR VERİLDİ  

Hayri İnönü’nün oğlu Murat Erdal İnönü’yü gece saat 12 sularında eğlenebilmesi için Şişli Belediyesi’nden bir araç ile bir de şoför tahsis edildi. Şoför gece geç saatlere kadar oğlu Murat İnönü’yü bar bar gezdirmeye başladı.

ÖMER SARIGÜL MURAT İNÖNÜ’YE OMUZ ATTI

Mustafa Sarıgül’ün oğlu Ömer Sarıgül’de aynı gece eğlenceye çıkmıştı. Ömer Sarıgül bar gezmesi sırasında Hayri İnönü’nün oğlu Murat İnönü ile aynı barda karşılaşınca kavga çıktı.

SARIGÜL VE İNÖNÜ AİLESİ BEDEL ÖDEMEYE ALIŞKIN DEĞİL

Bedel ödemeye alışkın olmayan Sarıgül ile İnönü ailesine yaşanan bu kavga ile ilgili bir kurban gerekiyordu. Bu kurbanlarda Şişli Belediyesi’nde çalışan baş şoför yardımcısı Yüksel Mataracı ve oğul İnönü’yü mesaisi olmadığı halde gezdirme talimatı verilen gariban şoför Barış Çolak oldu. Hayri İnönü hemen talimat vererek bu iki işçiyi görevden aldırttı.   

BU KAVGAYA DAHA KİMLER DÂHİL OLACAK

Şişli Belediyesi’nde Sarıgül ile İnönü arasındaki kavgaya ilk önce Hayri İnönü’nün eşi Nazlı İnönü karışmıştı. Son olarak ta Mustafa Sarıgül’ün oğlu, Emir Sarıgül’ün kardeşi Ömer Sarıgül ile Hayri İnönü’nün oğlu Murat Erdal İnönü bu tartışmaya dahil oldular.

KAYBEDEN SÜREKLİ HALK OLUYOR

Tüm bu yaşananlardan ne Sarıgül Ailesi ne de İnönü Ailesi zarar görmedi. İnönü Şişli Belediye Başkanı olarak görevine devam etti. Mustafa Sarıgül’de Şişli’de geçmişte yaptıkları ve gelecekte de yapamadıklarını Beşiktaş Belediyesi’nde yapmaya devam ediyor. Görüntüde kaybeden yine hiçbir suçu olmayan halk ve gariban işçi oldu.

İŞÇİLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Şişli Gazetesi olarak hiçbir suçu ve günahı olmayan, üstelikte görevi dahi olmadığı halde, gece gezmesinde Sarıgül ile İnönü aileleri arasında yaşanan kavgada hiçbir dahli de olmayan bu işçilere bedel ödettirmelerine izin vermeyeceğiz ve bu işin de peşini asla bırakmayacağız.

KAYMAKAMI VE SAVCILARI GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Kanuni olarak hiçbir resmi görev yazısı olmadığı halde, üstelik Şişli ve Şişli Belediyesi ile ilgili hiç bir hizmet unsuru taşımayan, keyfi bir iş için araç ve şoför tahsis edilmesi kanuni bir suçtur. Bu uygulamanın da derhal soruşturulması gerekir.

Orta da bir suç var. Bunun suçlusu da bu talimatı verenlerdir. Bu suçunda bedelini bu gariban işçileri işten atarak ekmeği ile oynanmasına izin vermemeleri gerekiyor.

Şişli Halkının sesi olan Şişli Gazetesi olarak Şişli Kaymakamı Salih Işık ve ilgili savcıları göreve davet ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.