Site toplantılarına sıra Sanatçılar Sitesi’ndeydi

Site toplantılarına sıra Sanatçılar Sitesi’ndeydi

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, düzenlediği site toplantılarıyla site sakinlerinin nabzını tutmaya devam ediyor. Başkan Genç, son olarak Tarabya’da bulunan Sanatçılar Sitesi’nde yurttaşlarla bir araya geldi.

Site sakinlerinin görüş, istek ve önerilerini dinleyen Genç, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte taleplerin karşılanması için yapılacak gerekli çalışmalar üzerine bilgi verdi. Toplantıda Teknik Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay sitenin imarla ilgili sorunlarının çözümü için yasal mevzuat ve prosedürler ışığında verdiği bilgilerle site sakinlerini aydınlatırken, Büyükşehir Belediyesi ve Sarıyer Belediyesi’nin yetki ve sorumluluk alanları içinde yapılabilecek çalışmaları örnek proje üzerinden sundu. Toplantıda ayrıca geri dönüşüm, çevre düzenlemesi ve sokak hayvanlarıyla ilgili konular görüşüldü.

Yaklaşık 2 saat boyunca devam eden toplantıya Başkan Genç’le birlikte başkan yardımcıları Sevgi Atalay, Adnan Ayber, Recep Yel ve Mehmet Metilli ile birim müdürleri ve ilgili belediye personeli katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.