Sitespor yükselişe geçti

Sitespor yükselişe geçti

İstanbul Amatör lig U19/1 Ligi 19.Grup takımlarından İstanbul Sitespor misafir ettiği rakibi Sancaktepe’yi 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puan ve 4.sırada tamamladı.

İstanbul Amatör lig U19/1 Ligi 19.Grup takımlarından İstanbul Sitespor misafir ettiği rakibi Sancaktepe’yi  2-1 mağlup ederek haftayı 3 puan ve 4.sırada tamamladı.

Çekişmeli mücadele İstanbul Sitespor'un sahasında kapalı bir havada Gökhan Dereli - Cem Kılıç – Fikri Toka Hakem triosu ve Muzaffer Zeren saha komiseri gözetiminde saat 14:30 başladı.

İst.Sitespor kendi sahasında maça istekli başladı bunun neticesinde bir çok pozisyon yakaladı fakat değerlendiremedi, ev sahibi Sitespor 25. dakikada sağdan kullanılan korner atışında ceza sahasında kafayı vuran Mahmut Arıcan kırmızı beyazlıları Sancaktepe karşısında 1- 0 öne geçirdi. İst.sitespor 2.gölü kovalarken 41. Dakikada korner kullanırken ani atakla topla buluşan Sancaktepeli  Tayfun Kaynak durumu 1–1 yaptı ve ilk devre bu sonuçla bitti

İkinci yarıya her iki takımda istekli başladı dakikalar geçtikçe ev sahibi Sitespor maça ağırlığını koydu ve 53.dakikada geçen hafta arası oynan maçın galibiyet golünü atan Rıza Vural sağdan Emre Omar’ın kullanılan korner den gelen topa kafayı vurarak skoru 2–1 'e getirdi. Maçın 90 dakikasında Sancaktepe yakaladığı karambol de top direğe vurarak Sitespor'lu defans oyuncuları tarafından uzaklaştırılarak tehlikeyi atlattılar. Maç Sitespor'un üstünlüğüyle sonuçlanarak haftayı 3 puan ve 4.sırada bitirdiler.

sancaktepespor1-018.jpgsancaktepespor2-017.jpgsancaktepespor3-015.jpgsancaktepespor4-010.jpgsancaktepespor5-010.jpgsancaktepespor6-010.jpgsancaktepespor7-010.jpgsancaktepespor8-007.jpg

 

Haber : Selim Şafak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.