Söğütlüçeşme Birlikspor zirveye yaklaştı

Söğütlüçeşme Birlikspor zirveye yaklaştı

İstanbul 2.Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden Söğütlüçeşme Birlikspor ile Zeytinburnuspor arasında oynanan haftanın maçını ev sahibi Söğütlüçeşme Birlikspor 1-0 kazandı.

İstanbul 2.Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden Söğütlüçeşme Birlikspor ile Zeytinburnuspor arasında oynanan haftanın maçını ev sahibi Söğütlüçeşme Birlikspor 1-0 kazandı.

Grubun iki iddali takım olan Söğütlüçeşme Birlikspor, Zeytinburnuspor derbi maçı İFASPOR  Sahasında oynandı.

Karşılıklı ataklarla başlayan maçta, ilk golü 22. Dakikada Şuayip Güler’in ayağından bulan Söğütlüçeşme Birlikspor 1-0 öne geçti. Çok sayıda sarı kartın çıktığı maçtın ilk yarısı 1-0 bitti.

Maçın ikinci yarıya daha etkili ve baskılı  futbol sergileyen misafir takım Zeytinburnuspor takımında başarılı sol beki Servet aldığı topla ceza sahasına girdi Söğütlüçeşme Birlikspor savuma oyuncusu  ceza sahasının içinde sert müdahale bulununca karşılaşmanın orta hakemi penaltı noktasını gösterdi. Maçın 56. Dakikada penaltı kazanan misafir takım Zeytinburnuspor takım kaptanı Emre penaltı atışını gole çeviremedi ve Söğütlüçeşme Birlikspor kalecisi penaltı atışını çok güzel bir refleksle uzanarak gole izin vermedi.

Her iki takım da maç sonuna kadar buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremeyince, derbi maçı 1-0 Söğütlüçeşme Birlikspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Bu galibiyetle Söğütlüçeşme Birlikspor 25, Bahçelievler, Zeytinburnuspor takımları 26 puanla ikinci sırayı paylaşırken lider İstanbul Erzincanspor yenilmesine rağmen 28 puanla liderliğini sürdürdü.

Söğütlüçeşme Birlikspor kulüp Başkanı Ercan Demir maçın ardından yaptığı değerlendirmede, bu tür önemli maçlar her zaman zor geçtiğini belirterek, “Favoriler kazanacak diye bir şey yok. Zeytinburnuspor, puan olarak bizden çok öndeydi. Ama biz çok kısa olan sürede, toparlanarak teknik ekip ve futbolcularımız verdiğimiz görevleri harfiyen yerine getirdi. Fiziksel kayıplarda, koşu tempomuzu ve taktik anlayışımızı biraz daha geliştirmemiz gerekiyor. Zaman zaman oyun içerisinde sıkıntılı anlar yaşadık. Oyunu tutmakta sıkıntı yaşıyoruz. Bazı oyuncularımızın sakatlıkları var. Sakatlıklar yüzünden oyuna eksik başlamış oluyoruz. Ama takımımdan ümitliyim. Takımız geri kalan tüm maçları kapanarak 1.Amatör lige çıkma mutluluğunu bizlere ve camiamıza yaşatacaktır ” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Aktepe

sogutlucesmespor1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.