Söğütlüçeşmespor’dan Profesyonel takıma

Söğütlüçeşmespor’dan Profesyonel takıma

Küçükçekmece Söğütlüçeşme Birlikspor altyapısından iki genç futbolcu dün düzenlenen törenle TFF 2. Lig takımlarından Fatih Karagümrükspor’a transfer oldu.

Küçükçekmece Söğütlüçeşme Birlikspor altyapısından iki genç futbolcu dün düzenlenen törenle TFF 2. Lig takımlarından Fatih Karagümrükspor’a transfer oldu.

Geniş bir altyapıya sahip olan Söğütlüçeşme Birlikspor’da dün iki futbolcu ilk kez profesyonel takıma gitme mutluluğunu yaşadı. 2003 doğumlu Bedirhan Temizel ve Erhan Alatlı, Kulüp Başkanı Ercan Demir ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu törenle TFF 2. Lig takımlarından Fatih Karagümrükspor’a transfer oldular.

TFF 2. Lig takımlarından Fatih Karagümrükspor Altyapı hocalarından Harun Özkan’ın isteği üzerine Kırmız-Siyahlı yöneticilerin Söğütlüçeşme Birlikspor yöneticileri ile görüşme sonucu iki genç futbolcu transferi gerçekleştirildi.

Söğütlüçeşme Birlikspor Kulüp Başkanı Ercan Demir yaptığı açıklamada ” Kulübün kuruluşundan itibaren altyapıya büyük önem verdiklerini belirterek, her yıl bir, iki futbolcu Profesyonel takımlarımızın altyapılarına veriyoruz çalışmamızın karşılığında meyvelerini almaya başlıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de her sene altyapıdan en az 2-3 futbolcuyu profesyonel takımlara kazandırmaya çalışacağız. Bu gençlerimizin bahtları ve yollarının açık olmasını diliyorum. Altyapımızda da yetenekli ve karakterli oyuncuları takımızda tutmaya dikkat ediyoruz. Bugün 2003 doğumlu Bedirhan Temizel ve Erhan Alatlı, TFF 2.Llig takımlarından Fatih Karagümrük Spor takımlarına kazandırmanın onurunu yaşıyoruz, karakterli oyuncular olduklarını herkese gösterecekler. Gençlerimizin başarılı bir futbol hayatı sürdüreceklerine inancımız sonsuz” dedi.

Yılmaz Aktepe

sogutlucesme-birlikspor-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.