Sokaklar Hepimizin

Sokaklar Hepimizin

Sahipsiz hayvanların koruyucusu Goody, Astoria Alışveriş Merkezi tarafından düzenlenecek ve Türkiye’de ilk kez bir AVM’nin sahipsiz sokak hayvanlarına kucak açacağı “Petfest”e sponsor oluyor.

Sahipsiz hayvanların yaşam standardını yükseltmek için şimdiye kadar pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Türkiye’nin ilk yerli kuru mama üreticisi Tropikal Pet markalarından Goody, Astoria Alışveriş Merkezi tarafından düzenlenen “Petfest”e destek oluyor.

13 Temmuz Cuma günü Astoria Alışveriş Merkezi’nin giriş katında düzenlenecek ve Türkiye’de ilk kez bir AVM’nin sahipsiz sokak hayvanlarına kucak açacağı etkinliğe sponsor olan Goody, sevimli dostlarımıza mama desteğinde de bulunacak. Bir gün sürecek etkinlikte açacağı stant ile evsiz hayvanlara gösterilmesi gereken özeni bir kez daha hatırlatacak Goody, “Sokaklar Hepimizin” sloganıyla bu anlamlı çağrıya destek verecek.

Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı, Şişli Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ve Üsküdar Hayvan Barınağı’nın da katılacağı etkinlikte ayrıca Veteriner Hekim Halil Çetinkaya, Veteriner Hekim Efe Onur, Hayvan hakları savunucuları Tuna Arman, Ateş Kantürk, Tolga Öztorun, Hayvist Derneği’nden Gökçen Yücekaya ve Ayşe Doğancı & Güllü Show konuk konuşmacı olarak katılacak. Etkinliğe ayrıca Akut K9 Köpekli Arama Birimi, Haçiko, Hayvist ve Yedikule Hayvan Dostları Derneği de katılacak. Etkinlik kapsamında 6 Temmuz tarihinde başlamış ve engelli hayvanların fotoğraflarından oluşan “Farkında mısın?” sergisi de son bulacak. Gün boyu düzenlenecek sürpriz konserler de katılımcılara özel ve keyifli dakikalar yaşatacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.