Son dakika: Günday itiraz etti Ak Parti Şişli adayı Nihal Yıldırım oldu!

Son dakika: Günday itiraz etti Ak Parti Şişli adayı Nihal Yıldırım oldu!

Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday ve ekibi itiraz ettiler, Ak Parti Şişli Belediye Başkan adayı olarak son dakika değişikliğine gidilerek Nihal Yıldırım oldu.

Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday Şişli Belediye Başkan adayı olmayı çok istiyordu. Fatma Özden Ay'ın ismi açıklanan kadar da kendisinin aday yapılacağını düşünüyordu.

Fakat kendisi aday yapılmayıp Fatma Özden Ay ismi açıklanınca ortalık karıştı. Ömer Fuat Günday ve ekibi Ak Parti İl Başkanlığı'na gittiler. Burada akşamdan sabaha kadar Fatma Özden Ay'ı istemedklerini anlattılar.Teşkilat olarak kendi içlerinden birinin yapılmasında ısrarcı oldular.   

Sabah saat dörde kadar yapılan tartıışmalar sonucunda da Fatma Özden Ay'ın yerine Şişli İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nihal Yıldırım Şişli Belediye Başkan adayı olmasına karar verildi.

NİHAL YILDIRIM KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji mezu. İstanbul Bilim Üniversitesinde Embriyoloji (tüp bebek) konusunda master yaptı.Kamu ve Özel hastanelerin tüp bebek ünitesinde Embriyolog olarak çalıştı. Avrupa Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek merkezinde ise Embriyolog olarak aynı süre ile tüp bebek merkezinin koordinatörlüğünü yürüttü . 2011 den beri yerel bir televizyon kanalında tüp bebek, kadın sağlığı ve genel sağlık ile ilgili programlar hazırlayıp sunuyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.