Sorumsuzluğu görüntüleyen vatandaş: Ben de babayım, şoke oldum

Sorumsuzluğu görüntüleyen vatandaş: Ben de babayım, şoke oldum

İstanbul'da, pazar alışverişi yaptıktan sonra içinde 2 çocuğun bulunduğu puseti motosiklete bağlayıp trafiğe çıkan vatandaşın görüntüsü izleyenleri şoke etti. Görüntüyü çeken iş yeri sahibi ise, “Ben de babayım, bu durum karşısında şoke oldum.” yorumunu y

Römork gibi motosikletin arkasına bağladığı bebek arabası ve içindeki 2 çocuğuyla trafiğe çıkan vatandaşın görüntüleri izleyenleri hayrete düşürdü. Görüntüyü çeken iş yeri sahibi Yusuf Şahin ise, yaşadığı şaşkınlığı anlattı. Satış yaptığı sırada iş yerinin önüne bir motosikletlinin geldiğini anlatan Şahin, “Motosikletin kenarlarında çantalar vardı. Bir baktım arkasında bebek arabası ve içinde de 2 tane çocuk var. Burada arabalar vızır vızır geçiyor. Bu şekilde trafikte ilerliyordu. Bunu görüntülemek için cep telefonunla çektim. Çok tuhaf geldi bu durum. Bende babayım benimde evladım var. Onlar hastalandığında ne yapacağımı bilemiyorum. Ama bu görüntü karşısında şok oldum. Hayretler içinde kaldım.” şeklinde konuştu.

Olaya şahit olan bir başka esnaf Salim Demirkol ise, bebekleri gördüğünde hem şaşırdığını hem de şoke olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.