Sultanbeyli Belediyespor beraberlikle başladı

Sultanbeyli Belediyespor beraberlikle başladı

Spor Toto 3.lig 2.grupta sezonun ilk mücadelesinde Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz Sultanbeyli Belediyespor sahadan 0-0 beraberlikle ayrılarak puanla başlangıç yaptı.

Spor Toto 3.lig 2.grupta sezonun ilk mücadelesinde Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz Sultanbeyli Belediyespor sahadan 0-0 beraberlikle ayrılarak puanla başlangıç yaptı.

 

Sultanbeyli Gölet Tesislerinde oynanan müsabakayı Kocaeli bölgesi hakemlerinden Ömer Tolga Güldibi yönetirken yardımcılıklarını Harun Dağdeviren ve Cankut Gönenç yaptılar.

 

Güvenlik önlemleri gerekçesiyle karşılaşmaya Sultanbeyli Belediyespor taraftarları alınmadı. Tarihinde ilk kez profesyonel ligde mücadele eden Sultanbeyli Belediyespor maçın ilk dakikalarında kısmi heyecan gözlenirken ilk çeyrek saatlik bölümünün ardından oyuna ağırlığını koydu ve rakip kalede etkili oldu.

 

Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında Cenk Demir, İsmail Aslan ve Emirhan Yurunuş ile rakip kalede etkili olan temsilcimiz girdiği net pozisyonları değerlendiremeyince 1 puana razı oldu.

 

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan; “Sezona galibiyetle başlamayı arzuluyorduk ancak berabere kalarak 1 puan elde ettik. Kazanmayı çok istedik, pozisyonlara da girdik ancak sonuca ulaşamadık. Oyuncularımı kutluyorum çok iyi mücadele ettiler. Lig uzun bir maraton ve bizde bu maratonda en iyi performansımızı göstereceğiz. İlerleyen haftalarda çok daha iyi bir seviyeye ulaşacağız.” dedi.

 

STAT : Sultanbeyli Gölet Tesisleri
HAKEMLER: Ömer Tolga Güldibi - Harun Dağdeviren - Cankut Gönenç / Doğan Nalbantoğlu
SAHA KOMSERİ : Cengiz Fenerci

SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR : Hasan, Bülent, Cihan, Caner, İsmail, Sadat, Cenk, Gökhan, Tayfun, Hüseyin, Burak
YEDEKLER : Metehan, Barış, Fatih, Yunus Emre, İbrahim, Ziya, Mehmet
TEKNİK SORUMLU : Hüseyin Aydoğan

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR: Emrullah, Kartal, Ali, Can, Vijdan, Murat, Cengizhan, Sinan, Kerim, Enes, Ali Fırat
YEDEKLER : Kadir, Görkem, Mesut, Ahmet, Alperen, Sergen, Oğuz
TEKNİK SORUMLU : İsmail Varol

 

sultanbeyli-belediyespor1-020.jpgsultanbeyli-belediyespor2-008.jpgsultanbeyli-belediyespor3-007.jpgsultanbeyli-belediyespor4-006.jpg

sultanbeyli-belediyespor5-005.jpgsultanbeyli-belediyespor6-005.jpgsultanbeyli-belediyespor7-005.jpgsultanbeyli-belediyespor8-004.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.